Aktywne Wpisy

Suchutkowy +12
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
TheFunGuy +6
#famemma Powoli zaczynam sobie uświadamiać że na tym tagu siedzi najgorszy margines społeczny. Cała ta afera obnaża nie tylko samych w sobie influencerów, ale całą społeczność internetową. Reakcja wykopków na filmik Boxdela i Dubiela jest conajmniej żałosna, ludzie Wy naprawdę nie widzicie sensownych argumentów, które jednak przedstawiają cała sytuację inaczej niż to jak to zrobił Wardęga z Konopem?
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od

Płacę plusem, proszę tylko poważne oferty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
skoro kiedyś czytałem to po co miałbym to czytać jeszcze raz? :) Można się chyba domyślić że to nie dla mnie.
Chcę to wysłać swojemu juniorowi żeby mógł swobodnie zacząć pracować nad żywym kodem, pamiętam że w tym artykule było to całkiem przystępnie wyjaśnione bez komplikowania spraw i wychodzenia na przód zbyt daleko, ot tyle żeby za 15 minut rozumiał o co chodzi widząc future lub promise w
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie, zasugerowałeś żebym przeczytał inny artykuł ale nie dałeś żadnej propozycji jaki i jeszcze nie omieszkałeś dać delikatnie do zrozumienia że pytający jest głupi bo nie rozumie czegoś co powinno być łatwe... Brakowało tylko "zamykam temat" :)
Przypomina mi to jak daaaawno temu jeszcze w gimnazjum pytałem na jakimś
ha, mam! Tak to jest jak się nad czymś przestanie zastanawiać to samo się przypomina.
Było to podlinkowane w pewnym świetnym artykule wprowadzającym w nowoczesny Javascript "starożytnych" developerów przyzwyczajonych do bardziej tradycyjnych języków, artykuł wklejam bo sam w sobie jest świetny i linkuje do wielu świetnych materiałów: https://trackchanges.postlight.com/modern-javascript-for-ancient-web-developers-58e7cae050f9
A artykuł o Promisach o którym myślałem to ten: https://kosamari.com/notes/the-promise-of-a-burger-party
w sumie jak tak na niego patrzę to nie jestem