Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +135
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Luckless +102
Tym razem do oddania w dobre rączki mamy Transmiter bluetooth wraz z ładowarką 2 x USB - czyli takie w 2 w 1 prawie jak z Mango zakupy, ale lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co trzeba zrobić? Zaplusować wpis oraz zasubować nasz kanał YouTube, ten o tu -> alget.pl Youtube
Wyniki w środę 6.09 o 17:00. Tym razem #zielonkidupacicho a losowanie ofkors przez mirkorandom. Do boju!
#alget #transmiterfm #ladowarkasamochodowa #motoryzacja #technologia #mobile #lifehack #niedlabiedakow
@PolaroidalnY
@matrioshq
@eisen
@4eb1f975e346a4613add581475010442
Ktoś z Was zasubował ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)