Wpis z mikrobloga

@AmonGoeth: na bitcoin.pl byś chyba bana wyłapał za takie farmazony jak tu wpisujesz. Shity do spekulacji i szybkiego mnożenia hajsu są ok, ale doskonale wiemy że niczym poza tym. Ja nie twierdzę że ludzie z Azji tym nie spekulują. Podaj jakieś normalne banki które w to wchodzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pawlo74: nigdy nikogo się nie słuchałem w kwestii krypto ani nikogo nie radziłem, cały swój sukces i porażki (mtgox) są rezultatem moich analiz oraz zdroworozsądkowego podejścia. Tyle ile krypto walut, tyle opinii i zdań, liczę się z garstką z nich a żadna nie padła na łamach tego serwisu. Nie wierze w krypto ani w ich idee, każdy kto stoi za tą walutą chce z niej jak najwiecej wycisnąć. Dla mnie
  • Odpowiedz
Dla mnie za bitcoinem zawsze będą stały gangi, b--ń, handel ludźmi, zlecenia zabójstw. Na tym wyrósł.

@AmonGoeth: tak się składa, że do tego właśnie jest pieniądz. To może powinniśmy zakazać używania gotówki? Sprawdzać każdego i każdą transakcję?
Matko i córko! Dopiero podczas bliższego starcia wychodzi zawsze z kim masz do czynienia.
Wiesz co to może faktycznie ty zostań sobie na swoim riplu i trzymaj się z daleka od bitcoina. Szok.
  • Odpowiedz
@pawlo74: w Banking on Bitcoin jest to pięknie podsumowane. Zamknęli tęgo słynnego chłopka, który pośredniczył w kupnie btc za fiaty, za to że miał świadomość, że któryś z jego klientów potrzebuje btc żeby kupić narko na silk road. Na każdej ulicy jest bankomat z którego ludzie wyciągają pieniądze żeby kupić narko, banki o tym wiedzą i to jest ok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Na każdej ulicy jest bankomat z którego ludzie wyciągają pieniądze żeby kupić narko, banki o tym wiedzą i to jest ok ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@escabor: to jest ok i musi być zawsze ok inaczej z takich ludzi i takich poglądów wyrastają systemy, które kończą później milionami ofiar. A zaczyna się zawsze niewinnie, że niby dla dobra ludzkości troszkę kontroli nad innymi nie zaszkodzi. A jak
  • Odpowiedz