Aktywne Wpisy
WielkiNos +210
Masz dogofobię i boisz się psów? Jesteś nienormalny. Dlaczego psiarz z pitbulem bez kagańca w pociągu ma się do ciebie dostosowywać?
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
UlanaGraszka +28
Pierwszy, dłuższy wyjazd w #bieszczady z bombelkiem. Wiek taki, że ulubioną zabawkopamiątką jest kamyk #dzieci
Jak bardzo tolerancyjni jestescie w związku?
* pozwalam partnerce/partnerowi na wyjscie do klubu ze striptizem - lvl 1
- pozwalam na prywatny taniec striptizera/striptizetki dla parnerki/partnera - lvl 2
* pozwalam na flirtowanie parnerki/partnera z innymi osobami - lvl 3
- moge wybaczyc(albo nie mam nic przeciwko) pocalunek/obmacywanie parnerna/parnerki z inna osoba - lvl 4
* nie mam nic przeciwko "skokowi w bok" bo to tylko seks - lvl 5
- zyje w zwiazku otwartym, romanse partnerki/partnera nie przeszkadzaja mi - lvl 6
Gdzie są granice w waszym związku? Jak bardzo się przesunely a jak zawezily po kilku latach?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Komentarz usunięty przez autora
@kannah34 Papieża w związku
Serio tobie się pomylił burdel z klubem gogo.
lvl 9
biję partnerkę jeśli nie puści się trzy razy w miesiącu.
nie ma chyba większego poziomu scuckowienia
@AnonimoweMirkoWyznania: Akurat to nie pasuje do zestawienia bo otwarty związek to coś innego.
Zaakceptował: xadereq}