Aktywne Wpisy
Pechpechpech +51
#przegryw no nic panowie idę do tego klubu trzymajcie kciuki i nie piszcie ze oski bo to czysta desperacja przegrywa lvl 32. Dużo kasy w to włożyłem a narazie jedyne co mam to sraczka i dwie rany na jajkach od nożyczek.. ogólnie będzie ciężko ale przynajmniej walczę i bierzcie ze mnie przykład. Jak coś wyrwę to wrzucę jej foto tutaj później
Tefes93 +78
#nieruchomosci #budownictwo #bekazpisu
serio PiS wymyślił ze będzie robił na osiedlach z wielkiej plyty podziemne garaże oraz dostawiał windy do 4 piętrowych blokow ?? xd
Przecież coś takiego to jest jakieś science fiction. W takich blokach każda klatka by musiała mieć swoją windę a czasem w obrębie jednego budynku jest ich z 5.
Rozumiem termomodernizacja do obecnych wymogow, wentylacje mechaniczna albo poprowadzenie 3 fazy w ramach usuwania gazu ale na coś takiego
serio PiS wymyślił ze będzie robił na osiedlach z wielkiej plyty podziemne garaże oraz dostawiał windy do 4 piętrowych blokow ?? xd
Przecież coś takiego to jest jakieś science fiction. W takich blokach każda klatka by musiała mieć swoją windę a czasem w obrębie jednego budynku jest ich z 5.
Rozumiem termomodernizacja do obecnych wymogow, wentylacje mechaniczna albo poprowadzenie 3 fazy w ramach usuwania gazu ale na coś takiego
Komentarz usunięty przez autora