Wpis z mikrobloga

Rozglądam się ze znajomymi za internetem mobilnym na stancje i dotąd nie widziałem lepszej oferty bez umowy niż w mobile vikings
Za 45zł 80gb internetu + no limit 23:45 - 8:45 + pakiety się sumują
https://mobilevikings.pl/pl/oferta/internet-mobilny/?utm_source=Blog&utm_medium=handle-it-button&utm_content=VikingNET&utm_campaign=newoffer
#internet #internetmobilny #mobilevikings
torbi - Rozglądam się ze znajomymi za internetem mobilnym na stancje i dotąd nie widz...

źródło: comment_hSSSH7BOZqASfRve0wQwUqyttgnlWqTC.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
@torbi jeszcze nju internetowe specjalne są osobno, 29 za 40 i wzrasta po czasie
I Orange - na kartę, 28 za 50, wzrasta o 1 co miesiąc i przy doładowaniu za 200 masz bonus chyba 100
  • Odpowiedz
@torbi w porównaniu do Play to słabe to jest bo jak chcesz mieć nielimitowane noce to +10zl czyli 55zl,
A w Play Masz za 50 zł / mięs no limit w ogóle
  • Odpowiedz
@torbi ja korzystam z Red Bulla, 100gb za ok 17zl na miesiąc. Jeśli wykorzystam te 100giga to wykupuje najtańszy pakiet za 5zl i znowu leci 100gb ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Grzesiek_astronaut oczywiście że tak.
@torbi znajdziesz pełno informacji w internecie :) ale w skrócie wygląda to tak: kupujesz start z puszka za 9zl, za pierwszym razem się pomyliłem i kupiłem zły starter.... Ładujesz konto za 50zl i masz ważność przez 3 miesiące. Wpisujesz odpowiedni kod i masz no limit LTE przez miesiąc i tak co miesiąc :) po 3 miesiącach znowu ładujesz 50zl itd. Czyli wychodzi 50/3. Niektórzy jadą tak już kilka
  • Odpowiedz
@torbi: jeśli chodzi o lejek to jest różnie czasem od razu po 100gb a czasem po 140 :) @koniarz: przejrzyj tag #redbullmobile i google :)
Uwaga: internet działa tylko jak jesteśmy w zasięgu LTE!!! więc przy kupnie sprzętu musimy zwrócić uwagę czy urządzenie pozwala na ustawienie TYLKO LTE.
  • Odpowiedz
@MobiGeek: A w trybie "ograniczonej prędkości" w Play da się w ogóle skorzystać z neta? Pytam bo szukam czegoś dla siebie gdy umowa z radiówka mi sie skończy a kumpel korzystający z Plusa narzeka, że jak przytną transfer to właściwie brak neta...
  • Odpowiedz
@raffi74: Dlatego warto rozważyć tego redbulla, jeśli dostaniesz lejek to kupujesz najtańszy pakiet za 5zł i znowu 100gb chyba można tak zrobić kilka razy w miesiącu. Żadnej umowy nie musisz podpisywać itd :)
  • Odpowiedz