Aktywne Wpisy
ATAT-2 +121
Dla niektórych ten wpis będzie oczywistością ale innym może da do myślenia.
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
źródło: Screenshot 2024-05-31 at 09.35.03
Pobierz
uncle_freddie +643
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
źródło: Mieszkanianawlasnosconlyfurrenierzy
Pobierz

Za 45zł 80gb internetu + no limit 23:45 - 8:45 + pakiety się sumują
https://mobilevikings.pl/pl/oferta/internet-mobilny/?utm_source=Blog&utm_medium=handle-it-button&utm_content=VikingNET&utm_campaign=newoffer
#internet #internetmobilny #mobilevikings
źródło: comment_hSSSH7BOZqASfRve0wQwUqyttgnlWqTC.jpg
PobierzI Orange - na kartę, 28 za 50, wzrasta o 1 co miesiąc i przy doładowaniu za 200 masz bonus chyba 100
A w Play Masz za 50 zł / mięs no limit w ogóle
A w Play Masz za 50 zł / mięs no limit w ogóle
@FIGUS97:
Nolimit w Play xD
źródło: comment_xKHQLd6O38j8iudO6299a85VdrxR5m0b.jpg
Pobierz@RolnikSamWdolinie: Pisz jak znasz lepsze, chętnie obejrzę
@torbi znajdziesz pełno informacji w internecie :) ale w skrócie wygląda to tak: kupujesz start z puszka za 9zl, za pierwszym razem się pomyliłem i kupiłem zły starter.... Ładujesz konto za 50zl i masz ważność przez 3 miesiące. Wpisujesz odpowiedni kod i masz no limit LTE przez miesiąc i tak co miesiąc :) po 3 miesiącach znowu ładujesz 50zl itd. Czyli wychodzi 50/3. Niektórzy jadą tak już kilka
Uwaga: internet działa tylko jak jesteśmy w zasięgu LTE!!! więc przy kupnie sprzętu musimy zwrócić uwagę czy urządzenie pozwala na ustawienie TYLKO LTE.
źródło: comment_3xEgIWARgjOmP5JPYAWBcwloVxrH8eHw.jpg
PobierzW T-Mobile masz za 79,99 bez lejka. Dodatkowy rabat na to u mnie na PW.