Aktywne Wpisy
Pechpechpech +43
#przegryw no nic panowie idę do tego klubu trzymajcie kciuki i nie piszcie ze oski bo to czysta desperacja przegrywa lvl 32. Dużo kasy w to włożyłem a narazie jedyne co mam to sraczka i dwie rany na jajkach od nożyczek.. ogólnie będzie ciężko ale przynajmniej walczę i bierzcie ze mnie przykład. Jak coś wyrwę to wrzucę jej foto tutaj później
Kamienie +33
A to torebka a la Louis Vuitton to z bazaru w Egipcie czy Turcji? Na oczy nie widziałam nawet modelu, który ta torebka miałaby #!$%@?ć. Najbardziej mnie śmieszą u tych #frajerzyzmlm te ostentacyjne #!$%@?, które noszą i wsiurskość wszelkich metek :D
#!$%@?ę, pisanie pasty o swoim życiu na faktach jest zbyt bolesene (╯︵╰,)
I nie dlatego, że mnie nie chciały ale dlatego, że to ja nie chciałem się zadawać z panienkami w tym wieku (20 lvl)
Ciesz się, że ci żadna głupia sucz nie #!$%@? nad uchem. Miałbyś codziennie serialiki, mejkapy i tap madls opcjonalnie warsaw siury, bo intelektualnie 90% poza ten schemat nie wychodzi. Sporo z tych szmat uważa
@MechanicznyTurek: weź się jak normalny człowiek za ruchanie, a nie szukasz miłości i czułości. Kiedyś tyle płakałem, że czemu mnie żadna nie chce. Poruchałem kilkanaście razy i odrazu zeszło mi ciśnienie na takie głupoty. Trzeba kręcić hajs, robić to co pozwala rozwijać umiejętności i sprawia radość. Ogólnie najpierw rób coś dla siebie, później myśl
Wystarczy trochę porozmawiać z jakąś i wszystko jest jasne. Tymbardziej gdy ma się dosyć często styczność np. w szkole/pracy itd. Poza tym, znajomi potwierdzają to o czym mówię. Żaden z nich takich lasek nie traktuje poważnie, zwykłe pojemniki na sperme. Niestety to się tyczy większości.
Ja jestem taki jak autor tego postu, oczekuje czegoś więcej niż ładnej twarzy i chędożenia. "Kopuła" też jest ważna.
@YourPantsuAreSugoiDesu: no ale wlasnie skad wiesz, ze to sie tyczy wiekszosci?
Na swiecie jest kilka miliardow kobiet przeciez, a kazda jest innym czlowiekiem :)
Czesci sie pewnie zainteresowania pokrywaja, ale ze wiekszosc?
Większość młodych Polek, do innych nacji się nie odnosze bo nie miałem okazji :)