Aktywne Wpisy
Pechpechpech +45
#przegryw no nic panowie idę do tego klubu trzymajcie kciuki i nie piszcie ze oski bo to czysta desperacja przegrywa lvl 32. Dużo kasy w to włożyłem a narazie jedyne co mam to sraczka i dwie rany na jajkach od nożyczek.. ogólnie będzie ciężko ale przynajmniej walczę i bierzcie ze mnie przykład. Jak coś wyrwę to wrzucę jej foto tutaj później
JPRW +143
Robić samemu czy iść z tym do serwisu?
Nie chce się rzucać z motyką na słońce.
#rower #mtb #serwisrowerowy
Taki zestaw narzędzi wystarczy czy coś jeszcze potrzeba?
Klucz do kaset i bacik masz (jeśli planujesz zmianę)? Do łańcucha ponadto potrzebny jest rozkuwacz, bo pewnie będzie trzeba skracać, a do połączenia najlepiej użyć spinki. Warto mieć też rezerwową spinkę, w razie, gdyby na trasie Ci się kiedyś zerwał łańcuch.
Możesz ewentualnie serwisowi zlecić zdjęcie korb i wyjęcie wkładu suportu, chyba że masz jakieś inne rowery z suportem na
@sherkhaan: młotkiem zbić się nie da ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@oko_strusia: planowac? Co masz na mysli
@Baldor: ahaaa, to nie wystarczy stopniowo go wkrecac i nie na sile zeby nie zajechac gwintu?
Rower swiezy wiec raczej nie powinno byc problemu
@Rivgen: totalny bezsens.
wrzuciłbym tam dobry suport na kwadrat, korbę oczywiście zostawił, a pieniądze wydał sensowniej, choćby na komplet narzędzi...
Poza tym to rower na zajechanie i wyrobienie formy.
rower w serwisie za każdym razem tydzień leży …
@Rivgen: po 2500 km? to weź zezłomuj ten rower, bo dwa lata będziesz w niego pakował hajs, a przy odsprzedaży dostaniesz góra 50% ceny zakupu.