Wpis z mikrobloga

• 0
@mactrix Mam odmienne zdanie, kurier zawsze dzwoni do mnie z rana, mówi o której będzie godzinie i pyta czy przyjechać do domu czy do pracy.
  • Odpowiedz
@jkbck Tobie nie zgubił paczki, która potem odnalazł i przywiózł rozwaloną, nie zrzucił sprzętu wartego kilkanaście tys. zł jak worków z ziemniakami mimo iż miał wyraźną informację o tym, że wiezie delikatny sprzęt, nie próbował obarczyc opłatami wziętymi z d--y mimo, iż nadawca wszystko opłacił. Ja właśnie miałem miesiąc problemów z tą firmą i nikomu nie polecam.
  • Odpowiedz
  • 0
@mactrix Domyślam się że miałeś przejścia, ja natomiast mówię, że sytuacja u mnie jest skrajnie odmienna. Żaden inny kurier nie był nastawiony tak, żeby się dobrze dogadać żeby było wygodnie dla obu stron, tylko przeważnie żeby o-----ć swoje, a mniejsza o to co z paczką. Jak poczytasz opinie dotyczące firm kurierskich na necie, to się okaże że najlepiej wsiąść w samochód i samemu zapieprzać po towar. To raczej nie firma jest
  • Odpowiedz
@jkbck dziś reprymende słowna kurier ode mnie dostał, próbował się bronić, że gls paczek nie niszczy, ale jak zobaczył co wyciągnąłem (zagubiona, odnaleziona rozwalona paczka przyszła dzis wewnątrz innej duzej) to mu mowę odebrało i się już więcej nie odezwał do końca spotkania.
  • Odpowiedz