@BywaloLepiej: raczej nie powinien tak robic nawet jesli ten laptop to jest takie gowno, na poczatek wyjeb to oprogramowanie od lenovo. penle skany malwarebytes i spybot search & destroy
@dylon: wlasnie tez nie kumam, jeszcze gdyby iezko chodzil na 720p, ale bez zacinania to bym zrozumial, ma chyba nawet niezla karte graficzna jak na tanie laptopy, ale jak chodzi przegladarka to jest cale zuzycie cpu :(
@BywaloLepiej: Brak akceleracji sprzętowej. Youtube uzywa VP9 ktore gpu w twoim laptopie nie zdekoduje. Pobierz wtyczke wtyczke h264ify. Wymusimy uzywanie h264 przez youtube z którym twoje gpu powino o sobie poradzić.
@ediz4: brat ma jakis tni tablet, matka dostala za 1zl jak kiedys przedluzala abonament w orange chyba, no i ja pacze a tam 1080p smiga, bo myslalem zze w androidzie tylko do 360p mozna ustawic @ciasteklotnik: @stop_dyskryminacji_zielonek: @sentoxo: @dylon: Nie wiem czy to nie jest wina dysku czasem ktory byl wiecznie zawalony, teraz jest troche wolnego miejsca(500gb/170-wolnego).Kiedys tak miauem, ze komp szybciej
@BywaloLepiej: Po pierwsze, procesor AMD E 1200 jest gorsze nawet od Celeronów. Po drugie, na tej karcie graficznej pogra maksymalnie w Ford Racing 2 (2003) (yt) z wyłączonymi efektami. A jak zauważyłem, cena tych laptopów wciąż ta sama, co w 2013.
Hello.Mam taki laptop https://www.komputronik.pl/product/197130/lenovo-g585-59-377264-.html Mozecie mi nie wierzyc, ale potrafi sie zacinac juz przy 480pYoutube, a przynajmniej wychodzic z siebie(win7/opera&chrome).Ten Cpu 1,4 ghz dwu rdzeniowy.Brak zbednych procesow po za systemowymi i oprogramowania lenovo.
Twoim smialym zdaniem:
@dylon: to nic nie da
@ciasteklotnik: @stop_dyskryminacji_zielonek: @sentoxo: @dylon:
Nie wiem czy to nie jest wina dysku czasem ktory byl wiecznie zawalony, teraz jest troche wolnego miejsca(500gb/170-wolnego).Kiedys tak miauem, ze komp szybciej
A jak zauważyłem, cena tych laptopów wciąż ta sama, co w 2013.