Wpis z mikrobloga

#cashback #aliexpress #planetplus

Mam pytanie do wyjadaczy w tym temacie. Zbliża się Brands shopping week
https://sale.aliexpress.com/__pc/brand_shopping_week.htm?spm=2114.11010108.1000002.1.35f7175LlMlVo

Gdzie będzie najlepszy cashback , czy stronki oferują jakieś większe procenty z takich okazji ? czy w ogóle cashback obowiązuje w przypadku wyprzedaży?

Jeszcze nigdy nie korzystałam z cashback, ale naczytałam się na różnych stronach, że niekiedy cashback nie jest wypłacany. Od czego to zależy? Jak tego uniknąć

Pozdrawiam i dziekuję za pomoc.
Edytuj
  • 4
@s3m3n: dokładnie, chociaż kilka widziałem faktycznych ale większość to kit. Kitajec od którego kupuję nawet mi napisał dzisiaj że bardzo przeprasza mój kochany najlepszy kliencie ale w związku z wytycznymi rządu chin odnośnie ochrony środowiska drożeją ceny surowców i musi za kilka dni podnieść ceny, #!$%@? idiota jeden ;)
Pewnie po promocji jednak rząd się wycofa z tych wytycznych ;)
W sumie chciałem mu napisać że jest bezczelnym kłamcą i manipulantem
@s3m3n: w ogole nie o to pytałam. nie interesują mnie promocje, bo rzeczy w koszyku mam od parunastu dni więc widze ze zdrożały tylko po to żeby potem wrocić do tych samych cen na promocji. Kontekst jest wycelowany w cashback i takich odpowiedzi pod tym postem oczekiwałam