Wpis z mikrobloga

@JasiuPierwszyIOstatni: Nie jestem osobą, która by była zainteresowana czytaniem przecieków, ale zakładając co widzieliśmy w ostatnich odcinkach GoT to byłbym w stanie uwierzyć, że co jak co, ale dziur w fabule i uciętych wątków to raczej nie zabraknie w kolejnym sezonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sad_Statue: Zgoda, 6 odcinek już to udowodnił swoim durszlakiem w fabule. Z drugiej strony NK to w tym momencie główny przeciwnik, brak pokazania jego śmierci byłby przesadą nawet dla D&D. Dowiedzieć się o śmierci kluczowej postaci po fakcie nie jest adekwatne do poziomu Gry o Tron.
  • Odpowiedz
Tyle dziur w fabule

@JasiuPierwszyIOstatni: To akurat dowód na to że jest prawdziwy ( ͡º ͜ʖ͡º) a tak na serio to czytałem i wydawał się zbyt spójny no i 90% ulubieńców ginie a odkąd odeszli od ksiązki to takie rzeczy się nie dzieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PiSbolszewia: Mógłby być, ale nie słyszałem o niezgodnościach w fabule mimo że nie czytałem wycieku scenariusza 7 sezonu. To może być dowód na fałszywość tego wycieku. Wiesz możemy się przerzucać kto ma rację, ale to i tak nic nie da bo nikt z nas nie ma 100% dowodu. I tak to nic nie da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
JasiuPierwszyIOstatni - @PiSbolszewia: Mógłby być, ale nie słyszałem o niezgodnościac...

źródło: comment_P1Z1lYLWjBETtXe3Kmkhn0CeyCKXqExh.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz