Wpis z mikrobloga

Powiem Wam Mirki, że Beyerdynamic DT990 Pro to nadsłuchawki. O ich dźwięku powiedziano już wszystko, co powiedzieć można, więc ja powiem coś innego - wygodniejsze słuchawki chyba nie istnieją. Zupełnie ich nie czuć na głowie, siedzę w nich parę godzin dziennie i są niesamowicie komfortowe. Jeśli szukacie słuchawek nausznych i macie czym je napędzić (to nie są słuchawki do dziurki w smarfonie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) - bierzcie w ciemno.

#sluchawki #beyerdynamic #dt990
  • 4
@nabavzbjl Powiedz proszę jak z bassem. Ostatnio miałem K702 i bardzo brakowało mi niskich częstotliwości, szczególnie subbassu. Właśnie rozważam zakup DT770 ale może się skuszę na 990.
@eFFF256: Jeśli nie jesteś bassheadem - powinieneś być zadowolony. Jeśli dajesz radę into angielski, obejrzyj to - https://www.youtube.com/watch?v=pKoKS2oR5jE - długie, ale gość rewelacyjnie opowiada o słuchawkach.

Zakładam, że znasz różnice między zamkniętymi a otwartymi - to moje pierwsze otwarte i nie chcę już wracać do zamkniętych, jeśli nie muszę (biuro).

Dam Ci jeszcze turboprotipa - sprawdź cenę 990 Pro na brytyjskim amazonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eFFF256:
@nabavzbjl: posiadam beyerdynamic dt770 pro 80 ohm i w połączeniu z fiio e10k olympus 2 grają cudownie, sam się lubuje w basie i jak dla mnie jest jego idealna ilość, myślę że byłbyś zachwycony z zakupu. Słuchawki są bardzo solidne i super wygodne, jak najbardziej polecam