Wpis z mikrobloga

Mirki co się #!$%@?ło to ja nawet nie - jeden #iphone mniej na tym świecie

Ze 30 min temu szedłem sobie prawilnie prawą stroną chodnika do sklepu po browarka, a z na przeciwka idą 3 #rozowepaski ok. 20 lvl. Dwie patrzą w telefony, a trzecia coś do nich nadaje. Ja po swej prawicy miałem budynek więc w ostatniej chwili przystanąłem aby centralnie w jedną z nich chamsko nie wejść, a że ta miała nos w telefonie nie zdążyła. No i iphone wypadł jej z ręki po zderzeniu ze mną i poszedł się pieprzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ta z mordą do mnie że zniszczyłem jej telefon xD Grzecznie powiedziałem, że przecież to ona we mnie weszła, a poza tym to się patrzy gdzie się idzie i życzyłem miłego wieczoru. Piwo smakuje o wiele lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)

#chwalesie #wygryw ##!$%@? #logikarozowychpaskow
  • 12
  • Odpowiedz
@Init0: Chodzi się prawą stroną chodnika, a jeśli idzie się grupą to się przegrupowujemy aby osoba z naprzeciwka mogła przejść. To chyba naturalne zachowanie?

Zauważyłem że to głównie różowe mają z tym problem i księżniczki myślą, że każdy będzie schodził im z drogi. Niebieskie jak idą grupą to starają się ogarniać jakoś co się dookoła dzieje.
  • Odpowiedz
@Nunusik: Nie ogarniam jak można się tak zatracić w telefonie by w kogoś/coś wejść xD

Niestety, w Polsce jeszcze jakoś to wygląda ale w Anglii to jak bydło. Idziesz chodnikiem i musisz schodzić na ulicę bo takie dwie szafy trzydrzwiowe idą jak taran i gadają. Kwestia wychowania, a że w Anglii prowadzają dzieci na smyczach, w wieku 20 lat mają dwójkę dzieci i wcale nie potrafią ich wychować to widać (
  • Odpowiedz