Aktywne Wpisy
Nyapi +54
Hejka, jedliście makaron z truskawkami? Rozmawiałam z randomami z północy Polski i powiedzieli że nigdy w życiu nie jedli makaronu z truskawkami i że to musi być jakieś danie regionalne a byłam przekonana, że to danie popularne w całej Polsce i teraz nie wiem
3x32 +3
Jako że groźby nuklearne Rosji ostatnio są zbywane śmiechem przez lekkoduchów, przewiduje niebawem użycie taktycznego, niewielkiego ładunku atomowego gdzieś na Ukrainie. Najprawdopodobniej w jakiegoś typu zgrupowanie ukraińskiego wojska w DRL lub pod Kharkivem. Ale się fajniaki zdziwią, że taktyczna broń jądrowa została użyta. Pytanie co zrobi zachód? I co zrobią chińczycy którym nie w smak taki rozwój wypadków? #wojna #ukraina
Ze 30 min temu szedłem sobie prawilnie prawą stroną chodnika do sklepu po browarka, a z na przeciwka idą 3 #rozowepaski ok. 20 lvl. Dwie patrzą w telefony, a trzecia coś do nich nadaje. Ja po swej prawicy miałem budynek więc w ostatniej chwili przystanąłem aby centralnie w jedną z nich chamsko nie wejść, a że ta miała nos w telefonie nie zdążyła. No i iphone wypadł jej z ręki po zderzeniu ze mną i poszedł się pieprzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ta z mordą do mnie że zniszczyłem jej telefon xD Grzecznie powiedziałem, że przecież to ona we mnie weszła, a poza tym to się patrzy gdzie się idzie i życzyłem miłego wieczoru. Piwo smakuje o wiele lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #wygryw ##!$%@? #logikarozowychpaskow
@Init0: Ja szedłem prosto, zgodnie z wszelkimi zasadami. Nie moja wina, że się ktoś od ekranu telefonu nie może odkleić.
Zauważyłem że to głównie różowe mają z tym problem i księżniczki myślą, że każdy będzie schodził im z drogi. Niebieskie jak idą grupą to starają się ogarniać jakoś co się dookoła dzieje.
Komentarz usunięty przez autora
Niestety, w Polsce jeszcze jakoś to wygląda ale w Anglii to jak bydło. Idziesz chodnikiem i musisz schodzić na ulicę bo takie dwie szafy trzydrzwiowe idą jak taran i gadają. Kwestia wychowania, a że w Anglii prowadzają dzieci na smyczach, w wieku 20 lat mają dwójkę dzieci i wcale nie potrafią ich wychować to widać (