Wpis z mikrobloga

@patryczek11: : jest to umowa kupna w necie wzorów jest od ch...a ,zapewne spisana kupujący-właściciel a następnie zatwierdzona u notariusza ...jak się mieszkanie kupuje to masz akt notarialny ładny piękny a oni sobie spisali umowę miedzy sobą a data 2010 może być od nie wiemnp kiedy ktoś wcześniej nabyl prawa do dzielki .tu nie ma teorii spiskowej
  • Odpowiedz
@patryczek11: oczywiscie moga zawrzec miedzy soba umowe kupna-sprzedazy czy jak w tym przypadku umowę przeniesienia praw do działki i potwierdzić ją notarialnie, ale jaki notariusz potwierdzi taki dokument bez sprawdzenia i potwierdzenia takich danych jak seria i numer dowodu osobistego?
  • Odpowiedz
@twinzpl: ściągnął z netu, a i tak nie ma to żadnego wpływu na ważność

@patryczek11: ty masz w nicku wiek? a zielonka cichosza. Wzór umowy przygotowany jest dla współmałżonków, widocznie właścicielem działki była jedna osoba, magical kupuje działkę sam i tadam zostają puste pola. Pola z danymi zasłonił ręką byście ich nie znali i tam jest pesel, peselu małżonki magikala nie ma... magia. Data tylko potwierdza, że jest
  • Odpowiedz
@Maneharno: no dobrze niech ci będzie ja tam jakoś i tak nigdy mu nie uwierze w nic bo mam nadzieje, że sam wiesz jaki jest. I nie to nie mój wiek ale jak wnioskujesz mój wiek po nicku to gratuluje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz