Wpis z mikrobloga

Cześć, od dzieck a marzyłem by być policjantem, jak mialem 7 lat moj pokoj to była jedna wielka wystawa wystawa plakatòw Robocopa. Mòj stary kupil mi kiedys nawet taki chiński pistolet jakim Roboxcop strzelał. Chodzi o to ze mam 22 lata, w sumiw git zarabiam moze nawet lepiej niz git jak na polske, ale ja chce byc AMERYKANSKIM POLICJANT, niee jakimis k---a kraweznikami w polskiej policji ale takiego z Miami. Nie mam nic do stracenia, w mig moge zalatwic sobie paszport Szwedzki bo mieszkalem tam 10 lat, ale jak to tak zaczac. Kupic bilet, wynajac kawalerke i zapisac sie do Akademi? XD #usa #oswiadczeniezdupy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PatrixOK: mozesz pojechac jako turysta i sie szybko ozenic z amerykanka/amerykaninem, po roku dostaniesz zielona karte a po 5 kolejnych latach bedziesz mogl sie starac o obywatelstwo

innej drogi nie widze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
Mysle ze jak mnie jeszcze troche p-------a w. mojej obecnej pracy to tak zrobie, zaloze swoj tag na wykopie i bede slawny
  • Odpowiedz
  • 0
@Endrius Nie miales nigdy marzen w dziecinstwie zeby latac na inne planety, byc jak superman i tak dalej? Moim bylo zostaniem policjantem z Miami i to iest teoretycznie do zrealizowania, mysle ze to jest wazniejsze niz mozliwosc utraty zycia :D
  • Odpowiedz
@PatrixOK:
Skoro o tym faktycznie marzysz i dogłębnie to przemyślałeś to go for it. Tylko chyba musiałbyś zdobyć obywatelstwo aby być dopuszczonym do służby, więc jeśli masz jakiś ceniony zawód, to lepiej emigrować jako specjalista, to może szybciej dostaniesz citizenship.
  • Odpowiedz