Wpis z mikrobloga

Mam problem z butami kupionymi 4m-c temu. Zwykle trampki puma. Wytarła mi się w obu butach na pięcie wkładka w środku aż widać gumę podeszwy, czuc dyskomfort przy chodzeniu bo w tym miejscu podeszwa od środka jest zbudowana z takich jakby kwadratów pustych w środku . Nigdy mi się to nie zdażyło poprzednie buty tego typu nosiłem dwa lata. Czy to podlega reklamacji czy odrzuca? #buty #modameska #reklamacja #pytanie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Przem77 4 miesiące to trochę szybko. Pokażesz jak to wygląda? Coś podobnego chyba miałem kiedyś w swoich butach ale to były jakieś tanie podróby.
  • Odpowiedz
  • 0
@Przem77 No. Podobne. Mimo wszystko bym próbował reklamować. 4 miechy to trochę szybko żeby tak to wyglądało. Jeśli nie chodziłeś w nich dzień w dzień po kilka godzin.
  • Odpowiedz
  • 0
@Talvi: tez mi się właśnie wydaje ze za szybko się zużyły. Oprócz tego z zewnątrz wszystko Ok wiec trochę szkoda mi je wywalać, spróbuje zareklamować zobaczę co odpowiedzą
  • Odpowiedz
  • 0
@Przem77 Jakbyś miał je wywalać to tym bardziej nie ma wiele do stracenia. ;) Swoją drogą dawno nie spotkałem tej kratki w butach. Może warto pomyśleć o jalimś innym modelu?
  • Odpowiedz
  • 1
@Talvi: chyba będę musiał albo pomyśle nad wkładka nową. Ja tez pamietam taka kratkę w trampkach za pare zł co miałem na wfie takie podroby conversow ale to kilkanaście lat temu było;)
  • Odpowiedz