Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Scottish Murmurs ASMR
Kanał ogólnie nowy, 11 miesięcy. Parę razy mi się gdzieś tam przewijała w polecanych itp. ale jakoś nigdy mnie nie porwała.
Ogólnie nie lubię takich farbowanych blondyn i ewidentnie widać, że "sztuczna", no kolor oczu robi swoje, ale tutaj jakoś coś w niej jest w tym video.
Przypomina pod kilkoma względami Ally z ASMR Request m.in. ruchy głowy, wydawanie dodatkowych dźwięków jako rodzaj "zamyślenia"/rozkminiania, wybierania czegoś i trochę lekką nieśmiałość przed kamerą.
Wydaje się jakby sprawiało to jej przyjemność obserwowanie siebie/poznawanie siebie z innej strony po nagraniu bez jakiegoś wymuszonego grania.
Wygląda, że wzorowała się pod różnymi względami właśnie z ASMR Request no i w części ma coś z niej tak z natury pod względem ekspresji.
Rozpisałem się, czasem lubię trochę "wchodzić" ludziom do głowy. xD
https://www.youtube.com/watch?v=vwnLdjhQ0b0