Aktywne Wpisy
WielkiNos +54
Eh... zazdrosny i zaborczy mężczyzna - marzenie wielu kobiet. Taki to na pewno kocha i nie zdradza, a, że sam jest mężczyzną to i wie po sobie, że inni mężczyźni patrzą się na każde kobiece piersi bez stanika. Ojciec z resztą potwierdza.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
strfkr +283
Zrobiłem po raz pierwszy test na IQ i dostałem prawie maxa (95%). Jestem pozytywnie zaskoczony, bo o ile od zawsze byłem uzdolniony i mocno powyżej średniej, to nie spodziewałem się, że aż tak. Wychodzi na to, że tylko 5% ludzi jest inteligentniejsza ode mnie :)
#chwalesie
#chwalesie
Grajcie sobie czym chcecie, ale błagam, nie róbcie #!$%@? z logiki i nie mówcie że aggro wymaga więcej myślenia od control decków. xD
#hearthstone
Aggro wymaga tylko dobrego planowania tempa gry. Control wymaga dodatkowego manipulowania board clearem, zarządzania hp i korygowania win condition.
@leedss: Fajne określenia do używania removali. To ja też coś powymyślam do aggro - wywieranie pressure, efektywne wykorzystanie low cost minionów and resource management ( ͡° ͜ʖ ͡°) O hp nie ma co dyskutować, bo niezależnie od talii musisz tego upilnować. Grając aggro często spotykasz mirrory lub inne aggro, musisz sobie radzić z innymi taliami
Te "ładne nazwy" to po prostu zagrywanie minionów i walenie w twarz. I nie, aggro nie pilnuje hp, nawet w mirrorach bo tam liczy się tylko to kto kogo szybciej zabije. Jak już napisałem, nie rób #!$%@? z logiki i nie mów mi, że talia która wali po twarzy bo wie, że wywiera na tyle dużą presje iż nie musi tradeować wymaga tyle
No ale "f2p here" i granie aggro, bo przecież kart nie macie wy biedne polaki robaki.
@leedss: Oho skończyły się merytoryczne odpowiedzi, więc trzeba wyciągnąć coś z katalogu ad personam xD. Lids w #!$%@? wściekły agresywny xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale ci ludzie dalej będą gadać, że oni podejmują ciężkie decyzje mając zero kart na ręce i idąc full face. xD
- są biedni i nie mają pyłu na karty
- łatwe decki, alt tab i mogą oglądać swoje trudne sprawy, potem powrót go gry full face i alt tab.
- są dzieciakami = są niecierpliwi, gierka 5+ minut to ich limit
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu