Wpis z mikrobloga

Wrzucam obrazek, bo w jakiś dziwny sposób spodobało mi się coś co zrobiłem - a nie jestem już gówniarz i wiem, że jak coś mi się spodoba, to na pewno znajdą się inni, którzy poczują to samo. Nie jesteśmy aż takimi unikatowymi płatkami śniegu xD
A ogólnie to będę waszym kołczem lamusy.
Życie jest piękne, nasz świat fascynujący w każdym calu. Jeśli to wszystko chaos i nie ma żadnego głębszego sensu - wtedy to chyba nawet piękniejsze. Jeśli się z tym nie zgadzasz, to utkaj dziure, bo jesteś chyba #!$%@? durniem. I nie przeszkadzaj ludziom, którzy chcą z tego korzystać. Patrz i ucz się, lub blokuj nas i zgiń głupcem. Zegar tyka.
#rysujzwykopem #tworczoscwlasna #przegryw #filozofia #heheszki #filozofiaxd #zlywplyw #rozowepaski #niebieskiepaski
Pobierz p.....n - Wrzucam obrazek, bo w jakiś dziwny sposób spodobało mi się coś co zrobiłem ...
źródło: comment_SIQuTqtchhppaDkoHd9ibhF9LWqxrweZ.jpg
  • 9
@Samica_Alfa: i jakby ktoś powiedział, że to banał, to ma lepa. Ale takiego, że gasi i trzeba układać w pozycji bocznej ustalonej. Bo niech ludzie wierzą sobie w chcą, ale to te, powtarzane od wieków słowa się sprawdzają - a nie te popularne ostatnio, że zostało tylko użalać się nad sobą i umrzeć xd