Wpis z mikrobloga

ok to znowu ja. Po dużej dawce researchu postanowiłem, że w mojej personalnej batalii #mavic vs #spark wygra ten pierwszy. Z tego co widziałem, na #tomtop drony są po $899, combo za $1139.

I teraz moje pytanie - czy faktycznie warto brać combo? To na czym mi zależy to druga bateria, torby nie potrzebuję, nie wiem jak z resztą. Pomożecie z wyborem?

#dji
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kruprz: hm ale z tego co widziałem w wersji za $899 jest pilot, ladowarka itd:

Package List:
1 * DJI Mavic Pro RC Quadcopter
1 * Remote Controller
1 * 11.4V 3830mAh Intelligent
  • Odpowiedz
@nalogowiec: bierz combo, baterie to konieczność, ładowarka, która ładuje baterie po kolei jest sporą wygodą a torba baaardzo się przydaje, mieści 3 baterie. Pozostałe dodatki mniej przydatne w moim przypadku. Od razu kup sobie na jakimś ali zestaw filtrów do kamery i blokadę na drążki kontrolera bo w torbie jest ciasno;)
  • Odpowiedz
@nalogowiec Mirko, możesz napisać jednak co Cię przekonało do wybrania Mavica? bo osobiście mam podobny dylemat co Ty... no i nie wiem co robić a czas goni bo w wrześniu wybieram się na wakaje... ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
hej, jasne, przy czym zakładam, że tak jak ja obejrzałeś już wszystkie możliwe recenzje na yt, zarówno mavica jak i sparka? :) Ja się wstrzymywałem z decyzją prawie 2 tygodnie, męczyłem o to bliskich znajomych + czytałem niezliczone ilości tekstów, czy to tu czy na r/dji. I tak któregoś dnia pomyślałem: “dobra, czas podjąć ostateczną decyzję”. Wypisałem sobie co który dron ma w sobie lepszego, w dużym skrócie wyszło mi:

Spark:
-
  • Odpowiedz
@nalogowiec: @kiepskiw80
Nie zapomnijcie w koszyku kliknąć „Proceed to Checkout” a nie "Check out with PayPal". Dzięki temu możesz wpisać w uwagach do zamówienia na samym dole w polu „Leave a Message”

„Please help me choose the shipping method to avoid customs.”

Na telefony to działa (nie ma VATu), sprzedawca wysyła paczkę do Holandii, gdzie jest przepakowywana i kurierem idzie do naszego domu. Potem normalnie możecie płacić PayPalem
  • Odpowiedz