Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1729
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +152
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
ROZ-RYW-KA
to jest wtedy kiedy twój Janusz Overlord nie pizga cię batem w Januszexie w którym zarabiasz w przeliczeniu 500 euro w najlepszym wypadku. Więc wraca sobie taki John ze swojego korpo w którym zarabia 180k i odpala monogatari i nikt mu tego nie wypomina bo kto bogatemu zabroni a że na zachodzie każdy jest bogaty to nikt innemu się nie w-------a w życie.
A w polsce? W polsce jak w gułagu. Wraca taki Mirek Pepeszczyński i za te 30zł które mu zostały to będzie co najwyżej chlał jego nie tylko nie stać na rozrywkę ale i on nie rozumie konceptu korzystania z życia jemu rosyjscy panowie już wiek teku wpoili
i teraz powtarza to jak mantrę MUSZEM Z---------Ć SZCZĘŚCIE TO WYMYSŁ Gejów Z ZACHODU POLAND STRONK NASZE KOBIETY ZOSTAWIAJĄ MĘŻÓW DLA ZAGRANICZNYCH, MAMY HISTORIE PORAŻEK I NIC NIE ZNACZYMY NA ARENIE MIĘDZYNARODOWEJ ALE PRZYNAJMNIEJ MAMY TZW HONOR I ZASADY CZASAMI CHYBA MOŻE
slav - slave
będę oglądał anime i może nawet czytał mangę jak mi się zechce bo raz że mnie stać, dwa że żaden untermensch hodowany specjalnie jako tania siła robocza mi nie będzie szczekał co mam robić a trzy bo co innego mam robić w domu
handlujcie z tym