Wpis z mikrobloga

A wiecie że na zachodzie robi się anime z myślą o 30 latkach? Widzisz taki John Smith z zachodu to sobie może pozwolić na rozrywkę powtarzaj za mną polaczku bo wiem że nie słyszałeś

ROZ-RYW-KA

to jest wtedy kiedy twój Janusz Overlord nie pizga cię batem w Januszexie w którym zarabiasz w przeliczeniu 500 euro w najlepszym wypadku. Więc wraca sobie taki John ze swojego korpo w którym zarabia 180k i odpala monogatari i nikt mu tego nie wypomina bo kto bogatemu zabroni a że na zachodzie każdy jest bogaty to nikt innemu się nie w-------a w życie.

A w polsce? W polsce jak w gułagu. Wraca taki Mirek Pepeszczyński i za te 30zł które mu zostały to będzie co najwyżej chlał jego nie tylko nie stać na rozrywkę ale i on nie rozumie konceptu korzystania z życia jemu rosyjscy panowie już wiek teku wpoili

PAMIĘTAJ JANUSZ ŻYCIE TO NIE BAJKA Z---------Ć TRZEBA

i teraz powtarza to jak mantrę MUSZEM Z---------Ć SZCZĘŚCIE TO WYMYSŁ Gejów Z ZACHODU POLAND STRONK NASZE KOBIETY ZOSTAWIAJĄ MĘŻÓW DLA ZAGRANICZNYCH, MAMY HISTORIE PORAŻEK I NIC NIE ZNACZYMY NA ARENIE MIĘDZYNARODOWEJ ALE PRZYNAJMNIEJ MAMY TZW HONOR I ZASADY CZASAMI CHYBA MOŻE

slav - slave

będę oglądał anime i może nawet czytał mangę jak mi się zechce bo raz że mnie stać, dwa że żaden untermensch hodowany specjalnie jako tania siła robocza mi nie będzie szczekał co mam robić a trzy bo co innego mam robić w domu

handlujcie z tym
A.....h - A wiecie że na zachodzie robi się anime z myślą o 30 latkach? Widzisz taki ...

źródło: comment_HMwD7DjuzHUpTn3pJGnXx9sJ2XngyDiM.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arkatch: a co jeśli mu się po prostu to nie podoba ? Nie mówiąc o fakcie że nie jest to rzecz którą robisz prywatnie co by mi g---o przeszkadzało, ani nie używasz tagów do tego co sprawi że po prostu nie będę widział. Tylko srasz obrazkami dziewczynek na mikro bez oznaczenia żandego co osobiście uważam za niesmaczne ?
  • Odpowiedz
@Arkatch: widzisz tylko że ja nie chce ciebie jako użytkownika dawać na czarną ( naprawdę robię to w ostateczności ) ale nie mam ochoty oglądać tych obrazków - czy po prostu nie możecie sobie tagować ?
  • Odpowiedz