Wpis z mikrobloga

#fpldraft oficjalna liga ruszyła, a w zasadzie 3 ligi:

----------------------------------------------------

A. PRO - adm. Lacik
@emkape
@Elthiryel
@Lacik
@Vitz
@linoleum
@ikar4
@furious
@perun86

B. TURBO - adm. parachutes
@parachutes
@cb_radio
@Vojtazzz
@TywinLannister
@anewerror
@Ostrzewtlumie
@Dziobalica
@freekid

C. OPEN - adm. Lacik
@Lacik
@dziabarakus
@oleksy1
@epidemiusz
@koki
@marcinka
@Waaldo
@ashmedai
@arko123

Każdy z Was dostał lub dostanie na PW zaproszenie z kodem do swojej ligi. Dodajcie się od razu i wyślijcie administratorowi swojej ligi nazwę drużyny. Zdecydowaliśmy się na ośmioosobowe ligi, bo tak jest najsensowniej, losowanie przeprowadził Lacik, który jest organizatorem. Każdy wybiera unikalnych 15 zawodników, więc łącznie wybranych w danej lidze będzie 120 piłkarzy. Warto przygotować długie Watchlisty przed draftem, bo jeśli kogoś nie będzie to gra wybierze właśnie na podstawie Watchlist. Szczegółowe zasady w FAQ lub przejrzyjcie tag, bo robiliśmy już losowe drafty i opisywaliśmy wrażenia. Powodzenia!

START: GDY OTRZYMACIE KOD DO SWOJEJ LIGI
LOSOWANIE: ŚRODA, 21:00 (ustawcie sobie alarmy)
CZAS: 60 SEKUND
TAG DO OBSERWOWANIA: #fpldraft

Jeśli chcecie grać w zwykłej lidze fpl to przypominam, że zapisy są ciągle otwarte pod tamtym wpisem.
parachutes - #fpldraft oficjalna liga ruszyła, a w zasadzie 3 ligi:

--------------...

źródło: comment_oEimFqjdynV8RnC7sl3zSUxa3WLQq60F.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • 2
@parachutes ja zostałem wytypowany w poprzednim wpisie i potwierdziłem chęć uczestnictwa plusem ale kodu ligi na pw nie dostałem i na liście też siebie nie widzę (,)
  • Odpowiedz
  • 1
@finam @LuckySeven i chyba braliście w tym testowym drafcie udział, nie? To albo Was dopiszemy do OPEN albo zrobimy jeszcze czwartą ligę, gdy zgłoszą się dodatkowo chętni. Ewentualnie jeśli mieliście dobre wyniki w ostatniej wersji wykopowej fpl to do PRO lub TURBO możemy Was dobrać, bo do 10 drużyn to ma sens i ustawienie max ilości osób można w każdej chwili w lidze modyfikować. @Lacik jak myślisz?
  • Odpowiedz
  • 3
@parachutes ja brałem udział w dwóch draftach testowych, FC Felki zazwyczaj nazwa mojej drużyny. Co do dołączenia to jestem otwarty na propozycje, ustalcie coś i dajcie znać. :)
  • Odpowiedz