Wpis z mikrobloga

Widzę, że @szwagier_prezesa wrzucił mega quality wpis:

https://www.wykop.pl/wpis/25859389/kiedys-dawno-dawno-temu-za-czasow-swietnosci-rober/

To ja podbije temat, co powiecie, żeby zebrać w kupe WSZYSTKIE wyścigi roberta, łącznie z kwalifikacjami od początku jego kariery? Oczywiście ja nie posiadam żadnego, po prostu #cebuladeals

Szwagier, wrzuciłbyś swoje wyścigi z 2008 np. na chomikuj? Chyba że to nie problem dla ciebie załadować na opencload. Mógłbyś też np. zrobić znalezisko. Być może zadziałałby #wykopefekt

Prośba do innych, jeżeli macie tak jak szwagier prezesa jakieś wyścigi z udziałem roberta, to śmiało się podzielcie!
oczywiście wszystko z polskim komentarzem. Każdy się z nich śmiał ale przyznajcie, ze oprócz Wyrzykowskiego i Jarońskiego to był najlepszy duet komentatorów...

Byłoby pięknie obejrzeć sobie wszystko jeszcze raz od początku. Coś lepszego niż seriale na Netflixie. Wajkop nie takie rzeczy robił. Marzę, że udałoby się coś takiego zrealizować

#kubica #f1 #szwagierf1
  • 11
  • Odpowiedz
@zsuiram2: Chomikuj to kiepski pomysł ze względu na to, że trzeba płacić za transfer. Na openload mogę wrzucić, ale nie wszystko na raz, bo muszę konwertować z avi do mp4, żeby można było oglądać bez ściągania.
Co do zebrania wszystkich wyścigów to może być trudno. Częśc wyścigów z 2007, które mam też nie jest z polskim komentarzem, bo wtedy mało kto się tak jarał f1, żeby to nagrywać. Kwalifikacji nie
  • Odpowiedz
@midcoastt: Szacun. Nadal mimo wszystko poszukiwane z polskim ;)

@szwagier_prezesa: Spoko. Jak zgrasz wszystko, to zbierz linki w całość i wrzuć jako znalezisko wykopefek jeżeli możesz i dodaj np. że poszukiwani ludzie którzy posiadają inne sezony z polskim komentem czy cuś. Zanim zrobisz znalezisko, to wrzuć wszystko najpierw na tagu. Żeby go wypromować oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Angielski to nie problem. Natomiast z
  • Odpowiedz
@szwagier_prezesa: Z tym, że mało kto się jarał f1 to jednak zgodzić się nie mogę. Jeszcze przed Kubicą sporo ludzi na TV4 oglądało Schumachera. Myślę, że ciężko byłoby dostać z polskim komentem 2006, natomiast 2007 już byłby osiągalny bo leciał na głównym Polsacie. Trzeba zrobić zasięg i wszystko da się zrobić! :D
  • Odpowiedz