Aktywne Wpisy
affairz +32
mordeczki możecie już wynająć kurnik inwestycyjny od Julki Wieniawy, 45 m2 za jedyne 8k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesięczny czynsz najmu 7 000 zł + opłaty administracyjne w wysokości 1000 zł + opłaty licznikowe wg zużycia
Kaucja: 14 000
Umowa: najem okazjonalny, minimum rok / Dostępność :
Gours +81
#epapierosy
Jakies super fused chujed klapton od gik vejp się nie nadadzą.
Pod smak i możliwości większości szukałbym mniejszych parowników, Merlin to mój typ dla każdego, oddaje smak ponadprzeciętnie i w c--j prosty w budowie.
Ten parownik to po prostu wygodna konstrukcja do chmurzenia, a nie jakiś cudowny smakowiec.
Co do Kylina mam 3 sztuki, kombinowałem z nimi w c--j dużo.
Kylin jest o tyle fajnym parownikiem, że nie posiada wielu u------------i jakie się trafiają innym parownikom. Ponadto ma dużą bazę, łatwą w budowie, szybką do zwickowania, ale s------l ma tak wielkie kanały powietrzne, że trzeba je czymś zabudować, bo inaczej będziesz ssał powietrze i c--j ze smakiem. Wsadzisz za dużo żelaza, parownik jest malutki i zacznie się nagrzewać do 100*C, gotować płyn i c--j ze
@marek-wozniak-750: Skogyr ma 100% racji moim zdaniem - w Kylinie airflow psuje całą zabawę.
@Skogyr: Panowie, ja się nie bawię w rybie oczy, co prawda pink siury nie używam Ale na pewno nie mam ochoty na eksperymenty z drutami i smakami: jeżeli ktoś jak ja używa nano i mi pisze że jest dużo lepiej to ja mu wierzę i powtarzam. Z tego powyżej wynika że jesteśmy na różnym poziomie użytkowania więc do mnie wasze argumenty nie dotrą :)
...A co do
Jest jednak recepta, nie wiem jak z wykonaniem bo dopiero do mnie idzie, ale Reload powinien eliminować wady Kylina. Pisząc wykonanie miałem na myśli klona Kingbright, bo nie p------o mnie płacić 2 bańki za parownik.
Tylko zamieniając Engine na Kylina godzisz się z tym, że znów będzie wszystko u---------e w
Trzeba tylko umieć dobrać setup pod parownik. To jest tak jak debile recenzenci na YT porównują dwa parowniki.
"Tu i tu mam ten samn setup" w tym momencie można wyłączyć porównanie, bo akurat w parowniku A sprawdzi się lepiej niż w B i potem typ twierdzi,
...wiem, wiem ;) nie musisz nawet pisac
Jak ma kopać w gardło, dać nikogo i nie smakować tak, że będzie mordę wykręcać to owszem.
Każdy dobiera parownik pod siebie.
Tak jak kolega wyżej wspomniał, że Serpenta zawickuje w 10min, a ja 3x dłużej.
Pierwsze podejście też mi dużo czasu nie zajmie, ale i tu jest przewaga Merlina, że wybaczy drobne błędy, a w Serpencie zawsze musiałem kilka poprawek nanosic inaczej tak jak 90%