Wpis z mikrobloga

#wpisinformacyjny

Witam wszystkich w moim 28 wpisie na mikroblogu

W tym wpisie chcialbym przekazać wam to i owo na temat konto LewCyzud oraz kilka informacji na temat klawiatury na której bede pisał wpisy.

Konto założyłem 7 czerwca 2015 roku czyli dokładnie 2 lata i 1 miesiąc temu, czyli naprawdę bardzo dawno
Na koncie LewCyzud dałem tylko 10 obserwacji i nie dam juz ani jednej wiecej!
A czemu? Poniewaz denerwują mnie te informacje, ze ktos opublikował nowy wpis i w ogole
Na koncie LewCyzud da-wał-em obserwacje za obserwacje czyli jak ktos mnie zaobserwował to i ja dawałem mu obserwacje za to ze on mnie zaobserwował. TERAZ OCZYWISCIE TAK NIE ROBIĘ, ale wczesniej robiłem.
Na koncie LewCyzud jak juz mówiłem nie dam nikomu obserwacji. I jak będziecie mieli z tego problem... jak będziecie robić z tego problem to po prostu albo mnie nie obserwujcie albo nie piszcie komentarzy tyłku "daje obserwacje, pozdro liczę na rewanż"
No wiec juz wiecie o co tu chodzi
Zaobserwowani to:

killspoderman, lubiesernik, wykop, stefan1995, Mohiro, PanToPrazol, kopyr, SOLGAZ, bart88uk

Jak sami zauważyliście, a raczej PRZECZYTALIŚCIE to zaobserwowałem swoje drugie wykopowe konto, no i nie widzę w tym nic złego.
No i teraz informacje na temat klawiatury na której bede pisał na wykopie
Ta klawiatura to Logitech K400 Plus Czarna, tak wyglada pudełko. To jest naprawdę kawal dobrej klawiatury. Mało jaka klawiatura potrafi tak szybko reagować na kliknięcia z tak dużej odległości. Jakos tekstu jest naprawdę bardzo dobra.
No i to jak na razie wszystko. Trzymajcie sie

#wpisinformacyjny #gownowpis #komputery
Pobierz LewCyzud - #wpisinformacyjny

Witam wszystkich w moim 28 wpisie na mikroblogu

W tym ...
źródło: comment_pVZkBgaUPGo11ArEoDzEPFvGFshZ4hhs.jpg
  • 20
"Konto założyłem 7 czerwca 2015 roku czyli dokładnie 2 lata i 1 miesiąc temu, czyli naprawdę bardzo dawno"
bicz plis hehhehehehe