Wpis z mikrobloga

Mirki obeznane w #epuap #profilzaufany #zus i może jeszcze #firma. Próbuje złożyć wniosek przez internet o wydanie zaświadczenia o niezaleganiu w opłcaniu skladek. Próbuje odpalić w Chrome i dostaje komunikat, że wbudowany Flash nie daje takiej możliwości. Próbuje to samo zrobić w Firefox, oczywiście najpierw zainstalowałem Flasha. Klikam "Przejdź do Usługi" dostaje komunikat czy na pewno chce kontynuować, klikam "OK" i nic... Kompletnie nic. Okno dialoga się zamyka i nie następuje żadne przekierowanie.

Ja p------e ta polska informatyzacja urzędów to straszne g---o. Raz na rok chce tam coś zrobić i ZAWSZE jest jakiś problem.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sorhu: Ok, za którymś razem zadziałało. Widocznie wcześniej mieli jakąś awarię. Ja mam jakiegoś pecha do tych epuapów. Wczoraj gdy chciałem to zrobić to oczywiście były prace konserwacyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AlNeri: Przy kolejnym wniosku (US-7) problem nadal występuje. Firefox zainstalowany "na czysto" zaraz po tym Flash. Żadnego AdBlocka nie ma. W niektórych wnioskach jest ok więc moim zdaniem ewidentnie problem po ich stronie.
  • Odpowiedz