Aktywne Wpisy

Heteroseksualiści i patrioci plusują, a waginosceptycy i wrogowie narodu siedzą cicho.
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki

brednyk +158
***** TVN!
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak

Ja Pamiętam, nawet tam miałem konto, ale jeszcze mikrobloga nie było, ciekawe, czy teraz lepiej jest.
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia.
To teraz taka dziwna strona, gdzie ponoć płacą w bitcoinach i jak się dostanie łapkę w dół, to mamy ileś tam centów?
:O Ja myślałem, że to będzie druga strona niczym Wykop, pamiętam jak tam znaleziska były.
Więcej infomacji: https://strimi.info
:O Nawet na tej stronie raz stworzyłem post o wynikach swojej drugiej gierki mobilnej, czyli to jednak ta strona.
Dziękuje Państwu za pomoc i życzę wam miłego dnia.
@DonislawDev: jaki masz nick? Dodałeś tag polish, by inni Polacy mieli szansę zauważyć twój post?
To ten post:
https://steemit.com/gamedev/@donislawdev/earnings-and-statistics-from-my-2nd-android-webgl-game
Mój nick to: DonislawDev, chyba zapomniałem hasła do konta( ͡° ʖ̯ ͡°). Pewnie nie idzie odzyskać hasła. Nie wiem czy dodałem tag polish.
Jeżeli będziesz wrzucał jakis nowy wpis, koniecznie się pochwal, o ile będzie oryginalny i będzie ok, to masz mój głos :)
Dziękuje.
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia.