Aktywne Wpisy

jaroty +526
#sejm #polityka #bekazpisu #bekazprawakow
Konfiarskie i pisowskie szczury robiły GIGANTYCZNĄ inbę i wywalili kilkadziesiąt baniek na referendum z powodu rzekomych 2 tysięcy imigrantów, którzy mieliby trafić do Polski
Tymczasem typ z PiSu chciał do Polski sprowadzić MILION inżynierów z Afryki xDDD
"to nawet nie jest aferka" xDDddddDdddD
Konfiarskie i pisowskie szczury robiły GIGANTYCZNĄ inbę i wywalili kilkadziesiąt baniek na referendum z powodu rzekomych 2 tysięcy imigrantów, którzy mieliby trafić do Polski
Tymczasem typ z PiSu chciał do Polski sprowadzić MILION inżynierów z Afryki xDDD
"to nawet nie jest aferka" xDDddddDdddD
źródło: image_2024-03-19_140729326
Pobierz
Kagernak +512

"Co mogliście wyczytać w wypowiedziach Cyrila Abiteboula dla prasy jest prawdą. Jeśli wystartujesz z planem, zwłaszcza dla niego [Roberta], ten plan musi być na najwyższym poziomie. Testuje nasz tegoroczny samochód, na torze gdzie mamy porównanie. Zobaczymy. Nie wydaje mi się, że można powiedzieć cokolwiek więcej przed końcem testu. To dobra historia. Powrócił do dobrej formy, to na pewno. Chciałbym, żeby powrócił do Formuły 1, jeżeli to możliwe."
Zaoytany o to, czy RK jest kandydatem do objęcia miejsca obok Nico Hulkenberga w 2018:
"Nie chcę komentować sprawy. Powiedzieliśmy, że podejmiemy dezycję w tym roku, nie w tym tygodniu. Nie mogę powiedzieć nic więcej."
#f1 #kubica