Wpis z mikrobloga

@lambda: czas na jedzenie jest w każdej chwili :D Pozdrawiamy Kisiela!
@Formek: na "lodówce" szynszylowej ;) Wykonany z granitu pojemnik (na zasadzie szufladki) na zmrożone wkłady do lodówki turystycznej. Trzyma zimno 8-10 godzin, zależnie od temperatury na zewnątrz. Od niewidocznej na zdjęciu strony jest zamykanie.
  • Odpowiedz
@rudelusterko: znajomy zamawia u zaprzyjaźnionego kamieniarza ;)
Ale ludzie stosują coś innego też, tylko mój zwierz za bardzo rozrabia na takie coś i musiał mieć pancerne, żeby nie zeżarł wkładu. Szklanka raczej gryźć nie będzie, więc stosuj ;) Wkład do lodówki turystycznej wkładasz do małej blaszki do pieczenia/foremki, z wierzchu przykrywasz większym kafelkiem/kawałkiem terakoty. Trochę krócej trzyma, ale działa :)
  • Odpowiedz