Wpis z mikrobloga

Coś wyczuwam, że w tym tagu jest więcej niepełnoletniej młodzieży która sobie żarty robi z grupy hajsownicy gimpera, niż ludzi po 18stce, jak tak dalej będę widzieć te żarty typu XDD bo wiecie, donejt z dzwiekiem po raz tysieczny, albo jajecko a nie cegła, to dam ten tag na #czarnolisto bo mnie takie żarty nie bawią, a pisanie usuń konto jest żałosne i jak ktoś takie coś mi pisze w spojlerze, to już wiem, że mam do czynienia z 15-16latkiem co myśli że po gimbie ma koniec szkoły. Wiem, że nikt nie chce mnie w tym tagu, więc zmuście mnie do tego, żebym dostawał od was wpisy usuń konto bądź lecisz na czarna liste, prosze...
Rozumiem. że składniowo źle napisałem, ale nie chce mi się tego poprawiać dokładnie bo jestem zmęczony.
Rozumiem, że mój wpis ma 0plusów a was 10 bo debile na waszym poziomie was popierają, ale mnie to nie rusza.
Zdaję sobie sprawę, że po tym wpisie będziecie mieli ból dupki, i napiszecie, kogo to obchodzi ale warto zaryzykować.
Mogę nawet wyczarnolistować połowę tego tagu, i zostawić sobie tych na poziomie inteligencji większym niż 25 chociaż 100, jak ja mam 105 bodajze. No, na minusie haha ale śmieszne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Dobranoc, idę spać.
#danielmagical
  • 6