Używa ktoś słuchawek z redukcją hałasu? Np. Bose QC35. Rzeczywiście wyciszają od otoczenia lepiej niż zwykłe słuchawki? I jak sprawują się bez muzyki, czyli gdy chce się tylko odizolować od dźwięków z otoczenia, np. żeby lepiej skoncentrować się na pracy? #muzyka #sluchawki , też #firma #freelance
@wojteklbn: mam QC35, i to najlepszy zakup jaki zrobiłem od dłuższego czasu - totalna izolacja, bez muzyki też całkiem przyzwoicie. nawet si nie zastanawiaj.
@wojteklbn: testowałem w saturnie i byłem pod wielkim wrażeniem tego, że mimo szumu zakupowego wokół mogłem delektować się ambientem w absolutnej ciszy, jakby ktoś zamknął mnie pokoju nagrań.
@wojteklbn parę dni temu kupiłem qc25, zdejmować się nie chce... Są niesamowicie wygodne, świetnie grają, a tłumienie jest rewelacyjne. Nie jest totalne odcięcie, słychać trochę wysokich tonów, mowę da się usłyszeć (głośną), klakson, syrena, domofon, dziecko z rozbitą głową - to zaalarmuje. Rzecz w tym, że jak włączasz anc to dopiero zdajesz sobie sprawę jak dużo szumu jest w otoczeniu, a jak fantastycznie można odpocząć przy dźwiękach soft murmur... Warte każdej złotówki.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Rzeczywiście wyciszają od otoczenia lepiej niż zwykłe słuchawki?
I jak sprawują się bez muzyki, czyli gdy chce się tylko odizolować od dźwięków z otoczenia, np. żeby lepiej skoncentrować się na pracy?
#muzyka #sluchawki , też #firma #freelance