Aktywne Wpisy
MarianJanusz +15
Uwaga bo pojadę teraz trochę ruską onucą. Ale czy z perspektywy tych dwóch lat rzeczywiście opłacało się Ukraińcom stawiać opór? Kilkaset tysięcy zabitych. Miliony uciekło z kraju. Całe miasta w gruzach. Zapaść gospodarcza. A co było alternatywą? Alternatywą było po prostu dać ruskim wjechać czołgami do Kijowa. Zełenski by pewnie trafił do łagru, a kilku innych wypadło z oknien. Władzę przejęłaby jakaś moskiewska pacynka i tak by się im dalej żyło na
eaxata +68
Nie piję prawie od miesiąca i dzisiaj mało brakowało, a bym się #!$%@?ł, ale jednak walka nadal trwa. Nawet browary kupiłem już, ale stało się coś, co mnie odwiodło od tego pomysłu. Mianowicie spotkałem starego znajomego, który mi powiedział, że widać i słychać po mnie, że przestałem pić. A nigdy wcześniej z nim nie gadałem ani o tym że chleję, ani o tym że zamierzam przestać, ani o tym że przestałem. Wychodzi
Kim jest ta gruba locha
Kim jest ta Mniszka? Znaczy, wiem kim jest, ale czy mają się z Danielem ku sobie?
Co z Baobabem, czemu locha na niego jechała?
Niby są shoty, ale niewiele się z nich dowiedziałem.
#danielmagical
Gruba locha oglądała magicala od kilku dni i go odwiedziła wraz z chłopakiem. Pracownica tesco. Niezwykle #!$%@?ąca sucz.
Mniszka przyjechała do daniela na stream, kilka godzin wcześniej ją zapowiadał. Daniel ewidentnie się do niej łasił i chciał zaliczyć jej psiochę.
Baobab został #!$%@? bo podobnież startował z łapami do Jacy co mocno tam #!$%@?ło. Pokłócił się z małyszem, gdyż stanął w obronie grubej gdy Seba wraz z ekipą ją zaatakował
Ad. 1 atencjuszka z tesko, bluzgala sebixa. Ona i jej chlopak dostali manto od gangu lobody. Rzucala sie na policje, siedzi na dolku 48h prawdopodobnie.
Ad. 2 Danielek kiedys z pol roku temu rajdowal ja na fotce. Ale mial za maly fejm i go olewala. Teraz sama przyjechala. Maja sie ku sobie bo gruby pokazal jej paypala.
Ad. 3 nie wiem sam. Seba chcial bic jace podobno i gocha go
@PasztetPomidorowy: Domyślam się, że jeśli to prawda, to raczej przez pieniądze się na niego łasi, ale czy to potwierdzony, czy tylko się domyślasz? A ten księciunio to nie jest jej facet czasami? xD