Aktywne Wpisy
D00msday +43
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
olciax555 +2
przez ta wilgoc w ogole nie schnie mi pranie - trwa to po 2-4 dni. jak juz je zdejme, to materiał przechodzi wilgocia i trzeba prac znowu, probowalem roznych rzeczy z moja rozowa i nic nie pomaga ( ͡° ʖ̯ ͡°)
pytanie jest takie - czy znacie jakiś turbo intensywnie pachnacy plyn do prania? bede mega wdzieczny za pomoc, place w plusach (。◕‿‿◕。)
#pierzzwykopem #pranie #sprzatanie #dom #mieszkanie
Masz w tym pomieszczeniu kratkę wentylacyjną albo chociaż okno?
Mieszkam na parterze w starym bloku i tak jest. Nie tylko ja mam z tym problem, jeśli ciągle pada (a jak nie pada to jest i tak bardzo wilgotno), to nic się nie wysuszy, niestety :)
Co do płynu to nie pomogę ;)
Z kolei w zimę jest super, bo kaloryfer obok. Wrzucam