Aktywne Wpisy
ruda_stuleja +584
Czy jest jakiś głupszy argument niż, jak Cię nie stać na mieszkanie w wojewódzkim, to się wyprowadź do powiatowego?
Trzy pokolenia mieszkały w wojewódzkim, a ty jako czwarte, które tak samo tu dorastało, wychowało się i uczyło się teraz wyprowadź 50km od rodziny, bo pan rentier, flipper, deweloper musi mieć na drugie Porsche.
Ale było wcześniej wstawać i ciężej pracować XDDDDDD
#nieruchomosci
Trzy pokolenia mieszkały w wojewódzkim, a ty jako czwarte, które tak samo tu dorastało, wychowało się i uczyło się teraz wyprowadź 50km od rodziny, bo pan rentier, flipper, deweloper musi mieć na drugie Porsche.
Ale było wcześniej wstawać i ciężej pracować XDDDDDD
#nieruchomosci
BornInSmokes +38
#kanalzero #nieruchomosci
Tak sobie czytam komentarze i tu i tam i wielkie oburzenie na Mentzena bo powiedzial, ze generalnie jak chcesz cos osiagnac i np kupic mieszkanie to musisz wiecej pracowac i powoli sie dorabiac. I ze zycie nie jest sprawiedliwe. I mimo, ze ten koles to nie moja bajka, to w sumie ma 100% racji w tej wąskiej kwestii, a tu kwik.
Generalnie, fajnie byloby kupic sobie 3-4 pokojowe mieszkanie w
Tak sobie czytam komentarze i tu i tam i wielkie oburzenie na Mentzena bo powiedzial, ze generalnie jak chcesz cos osiagnac i np kupic mieszkanie to musisz wiecej pracowac i powoli sie dorabiac. I ze zycie nie jest sprawiedliwe. I mimo, ze ten koles to nie moja bajka, to w sumie ma 100% racji w tej wąskiej kwestii, a tu kwik.
Generalnie, fajnie byloby kupic sobie 3-4 pokojowe mieszkanie w
Chciałem dodać przez anonimowemirkowyznania bo mogę ale jak to lewactwo walczy o "demokrację" tak "wolność słowa" jest im chyba w ogóle nieznane. A tutaj odpowiedź od moderatora **"Powód: Nie możesz. Szanuj AMW i puść grypsa od jakiegoś ziomeczka a nie... Miłej soboty :*"** Tak tak będziecie puszczać sobie grypsy jak PiS znowu wygra wybory :)
Dla wiadomości innych nie jestem pisowskim trollem ani nikim na multikoncie kto został już zbanowany :) bo zauważyłem że każdy ostatnio jest. Nie ważne jest że był na proteście w obronie demokracji. Jesteś przeciwko PO,PiS,KOD,Nowośmieszna,Razem? Jesteś pisowskim trollem.
#neuropa #4konserwy #polityka #moderacja
Komentarz usunięty przez autora
@jestemsobietu: Stirlitz szedł ulicami Berlina, coś jednak zdradzało w nim szpiega: może czapka-uszatka, może przypięty do piersi rosyjski order, a może ciągnący się za nim spadochron?
@jestemsobietu:
To jest oficjalne - autor tego wpisu "puścił kaczkę". XD
https://www.wykop.pl/wpis/25496297/anonimowemirkowyznania-widze-kolejna-afera-z-banam/