Aktywne Wpisy

6poziomprokrastynacji +1162
#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
źródło: 1000015300
Pobierz
hirek_gawron +1477
stop żaby czas
źródło: temp_file7983847299932517408
Pobierz

Na początek recenzja @Fejfer - który napisał coś o Crash Bandicoot i dzięki tej recenzji zgarnął grę #micromachines na #ps4 - recenzja wykopka do przeczytania tutaj: http://www.nienagrani.pl/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-recenzja/
Jak Wam podoba się strona? Jakieś sugestie?
Szukamy też chętnych do pisania. Zainteresowani? Piszcie!
#crashbandicoot #gry #xboxone #playstation4
źródło: comment_hm5zfkyDsKsIsOHSm6z10tbXfn2xmC7G.jpg
Pobierzw ogóle spoko, najpierw wysyłam recenzję, potem dostaję info że coś wygrałem - nic tylko pisać w błogiej nieświadomości ( ͡° ͜ʖ ͡°)