Aktywne Wpisy
sebek_r +274
Nie zgadzam się z ludźmi, którzy mówią, że film Oskarka jest słaby i nie dowiózł. Moim zdaniem młody #!$%@?ł kawał dobrej roboty. Ludzie dzisiaj są już tak przebodźcowani i sami nakręcili taki hype, że chyba tylko filmiki z twardą pedofilią w wykonaniu popularnych influencerów zrobiłyby na nich "odpowiednie" wrażenie. Konopskyy w dobrym stylu, bez przesadnego znęcania się nad antybohaterami zwrócił uwagę na ważny społecznie temat seksualizacji contentu dla dzieci w internecie. Pokazał
FuckYouTony +195
Miałem nie iść na wybory, bo sądziłem, że PiS i tak wygra. #!$%@? mać, po tej debacie, po tym co mówił, i jak mówił,Morawiecki, i to jak agresywni byli "prowadzący", postanowiłem, że idę i będę namawiał każdego kto nie chce iść, żeby zagłosował przeciwko tej chołocie i wsadził ja do więzienia.
Serio, nie interesuje mnie czy głosujesz na KO, Trzecią Drogę, Konferencję czy Lewicę - jesteś już zajebisty/zajebista.
#debata
Serio, nie interesuje mnie czy głosujesz na KO, Trzecią Drogę, Konferencję czy Lewicę - jesteś już zajebisty/zajebista.
#debata
Jestem teraz kierowcą wózka widłowego wysokiego składowania. Pracuję na zastępstwo na przerwie wakacyjnej - na zakładzie mechanicy, budowlańcy i ja. Ciekawe czy ktoś dziś będzie potrzebował przewieźć coś z mojego magazynu…
W międzyczasie słucham sobie książki.
@SeuVelho: Taka pogarda dla innych ludzi i ich pracy jest znakiem najgorszego rodzaju mentalnego buractwa. Nie wiesz, co osiągnęli w swoim życiu poza pracą zawodową, nie wiesz, skąd startowali, do czego dążą i ile wysiłku włożyli w to co mają. Ja też nie wiem, ale
Komentarz usunięty przez moderatora
Idź pooglądaj swojego idola i wrzuć jeszcze więcej gówna z jego tagiem.
Komentarz usunięty przez autora
Potrafię być wredna i dosadna, ale nie tym raz, ale pojawi się jakiś rowek w dupie i próbuje mi coś udowadniać.
Szambo? #!$%@?, ile ty masz lat? Weź #!$%@?.