Aktywne Wpisy
kre-dens +22
Kiedy my biegalismy po drzewach, rzucalismy kamieniami i bawilismy sie w piaskownicy, zwyrol prawdopodobnie patrzyl z zamknietego okna na radosne dzieci. On ma jakis syndrom dzieciecej nostalgii za chlopiecymi czasami. Przeciez ten opis brzmi jakby pisal go doslownie zasmucony 8letni kidos.
Mam wrazenie, ze coraz więcej dowiadujemy się o zepsutej przeszłości wardegi, która ma swoje uboczne efekty teraz.
#famemma #goats #wardega
Mam wrazenie, ze coraz więcej dowiadujemy się o zepsutej przeszłości wardegi, która ma swoje uboczne efekty teraz.
#famemma #goats #wardega
ayyy_lmao +21
co tam u was słychać ziemianie, może byśmy jakąś inwazję zrobili
#gownowpis
#gownowpis
Najmniej zaludnione miejsce w polsce, 50 os/km^2, wyobrażacie sobie to #!$%@?? na ślunsku jest 400os/km^2.
Jakieś #!$%@? zaciąganie, mówią po rusku, przysiegam przyjedzie taki do Poznania, to nie rozumiem co on do mnie mówi, wchodzi gdzieś i zaczyna:
Privjet, ja tu szto mialem zagladnąć bo pan psor mi kazał i jedzie dalej coś po rusku.
Zarobki #!$%@? jak na jakiejś białorusi, przecież tam kebab to luksusowe żarcie,a nie jakiś fastfood dla biedaków.
Wszędzie las, albo jakieś łąki, jak Ci się gdzieś tam samochód #!$%@?, to wieśniaki Cię prędzej poćwiartują niż pomogą.
#!$%@? a jak leci samolot, to dorośli ludzie się zatrzymują i krzycza panie pilocie dziura w samolocie albo machaja jak #!$%@? 100 lat temu.
W #!$%@? zimno, raz tam jechałem u siebie +10 stopni, dojeżdzam do biedastoku a tam #!$%@? -6, myslałem że ich #!$%@?.
Jak się spytasz kogoś na ulicy o coś to się popatrzy, coś poburczy po rusku i ucieka.
Na koniec #!$%@? najlepsze, w centrum miasta stoją drewniane chałupy i kury chodza po podworku tych domków, a plot to wygląda jak w samych swoich.
Serio, nie mam sily na tą kraine.
#pasta