Aktywne Wpisy
Nicolaus_Steno1 +482
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jestemtunew +231
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#mikrokoksy #silownia
Ja #!$%@?, niektórzy będą to za niedługo do CV wpisywać.
@modnak: Ciekawe jak wyglądałby po ostrej redukcji. Na wklejonym zdjęciu widać głównie wodę i trochę tłuszczu.
Ktos ma mozliwosc, chec cyklowania to to robi i #!$%@? jak swinka na treningach (bo samo sie nie zrobi). W czym rzecz?
@lisku_chytrusku: Bo gimbusom i chuderlakom to imponuje. Klaszczą uszami jak ktoś to PODKREŚLI...
@lisku_chytrusku: Dla pieniędzy, umowy sponsorskie, reklamują odżywki, układają programy, prowadzą fit video blogi. Człowiek z nadwagą łudzi się, że pół roku, rok z ich treningiem i będą wyglądał jak oni tylko musi ciężko pracować, trzymać dietę. Bardzo doceniam ludzi, którzy mobilizują innych do treningu ale udawanie naturala prędzej zdemotywuje bo te postępy są nieosiągalne bez sterydów.
Jeśli człowiek wspomaga
Komentarz usunięty przez autora
@lisku_chytrusku: wlasnie, ze sie samo zrobi ( ͡° ͜ʖ ͡°)