Aktywne Wpisy
KWKWujek +48
Witam serdecznie,
Jestem nieszczęśliwym posiadaczem baneru z logiem tej strony.
Ze względu na to, że od jakiegoś czasu leży on w szafie nieużywany postanowiłem zorganizować #rozdajo
Odwiedził on ze mną kilka imprez jako rekwizyt do czego może też zostać użyty przez nowego właściciela.
Dane techniczne:
- 2x1 [m]
- wartość około 40 PLN
- śmierdzi jak typowy chiński basen z gumy
Warunki losowania:
- losowanie odbędzie się wśród plusujących dnia 19.03.2022 o
Jestem nieszczęśliwym posiadaczem baneru z logiem tej strony.
Ze względu na to, że od jakiegoś czasu leży on w szafie nieużywany postanowiłem zorganizować #rozdajo
Odwiedził on ze mną kilka imprez jako rekwizyt do czego może też zostać użyty przez nowego właściciela.
Dane techniczne:
- 2x1 [m]
- wartość około 40 PLN
- śmierdzi jak typowy chiński basen z gumy
Warunki losowania:
- losowanie odbędzie się wśród plusujących dnia 19.03.2022 o

Szyszkalogin +15
#przegryw Chłop z kołchozu wrócił głodny jak pies.

Ostatnio w pracy znajomy pytał o jakiś luźny serial. Bez wahania poleciłem mu Entourage, na co on: no kiedyś obejrzę, dzięki.
A ja?
W tydzień 8 sezonów + dzisiaj kinówka na deser. Żona nie była zachwycona, ale było warto.
Miałem tak z Parks & Recreation - genialny serial
Miałem tak z Chłopakami z Baraków. Obejrzałem ze dwa odcinki i jakoś tak ani w jedną, ani w drugą. Ale po czasie doszło jeszcze pare, później zobaczyłem, że lektor to złoto i to tak zajebisty serial że noniemoge xD
Jeszcze kilka pewnie by się znalazło. the
@tubbs: Gdzie mogę obejrzeć online?
P&R? Uwielbiam:)
Skoro Chłopaki Ci się spodobali, to ZAUFAJ MI i oglądaj "It's Always Sunny in Philadelphia". ZAUFAJ MI
@tubbs: pierwsze słyszę, ale skoro tak to sprawdzę na pewno ( ͡° ͜ʖ ͡°) szkoda ze na netflixie nie ma
Przypomniało mi się jeszcze IT crowd. też spoko serial, do którego podchodziłem jakos niespecjalnie na początku
@hpiotrekh: koniecznie. Tylko 10 sezonów ;) Chore poczucie humoru, świetny Danny DeVito i żadnego tabu. Z uwagi na dużo dziwnych dialogów tylko o oryginale, bo lektor zabija serial. Na torrentach jest wszytsko.