Aktywne Wpisy
dom_perignon +313
Kadet20 +44
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Przyznam, że dawniej zawsze kupowałem u takich pośredników (nawet drogie loty międzykontynentalne) i wiele się nie zastanawiałem. Zacząłem jednak sprawdzać opinię tych firm w necie i generalnie wszystkie mają 1/5 i setki komentarzy, że to oszuści itp. Nie do końca wiem co o tym sądzić i skąd te duże różnice w cenach. Nie wiem, czy do tej pory po prostu miałem szczęście. Podejrzewam, że pewnie dużo osób nie ma problemów, ale jak się już pojawią (np. jakiś odwołany lot) to może być ciężko cokolwiek u nich załatwić. Poradzicie coś?
#lotnictwo #podroze #kiciochpyta #podrozujzwykopem
jeśli chodzi o ceny, to w praktyce na końcu cena jest wyższa, bo nie masz
@Galvay: raz też płaciłem kartą i dostsłem odpowiedź od pośrednika, że nie ma potwiedzenia biletu (a lot był za trzy dni) i powiedzieli, że mogą oddać kasę. Tyle że oddali po 2 tyg. Przez przewalutowania straciłem ponad 200 zeta i żaden chargeback nie pomógł.
@blinxdxb: przecież jak kupisz bezpośrednio u linii w najtańszej taryfie to też nie ma możliwości zmian. Bilety ze zmianami są o wiele droższe (czasem nawet kilka razy) i ciężko żeby były u pośredników.
Tak czy inaczej - dla mnie (i dla innych też pewnie) pośrednik to strona www na której wybierasz punkty podróży, daty i dostajesz listę lotów "tam" i "z powrotem" różnych linii, cen i połączeń i możesz sobie wybrać.