Wpis z mikrobloga

@imbanicja: @getin: tak, ale do tego trzeba mieć odpowiednie podejście

ja nie potrafię skakać z kwiatka na kwiatek, do tego nigdy nie zależało mi na byciu z kimś, żeby tylko nie być singlem (jak wielu ludziom) i jak już zdarzył się cud, że się zaangażowałem i to wszystko trafia szlag, to nie potrafiłem z miejsca się z tym pogodzić

a trend jest oczywisty, ojej "kocham cię", a za
  • Odpowiedz
@RaV_Oyabun: będąc samemu potrafisz bardziej trzeźwo ocenić sytuację, bo nie jest zależny od nikogo, inaczej łatwo ciebie wykorzystać, bo masz słabe punkty, takie realia obecnie
  • Odpowiedz
@timorex: puszczanie sie na prawo i lewo jest bardzo fajne i nie jest idiotyzmem (ʘʘ). to ze Ty mozesz miec takie wartosci a cos jest z nimi sprzeczne to nie oznacza ze jest to idiotyzm. Idiotyzmem jest zas na pewno walenie roznego rodzaju "sztucznych fot" pokazujacych jak ktos sie swietnie bawi. Jak laska albo gosc zaczna po "zerwaniu" sie puszczac (jakie smieszne slowo) na prawo i
  • Odpowiedz
@abunasrallah: Chłopcze, podrośniesz, poczytasz, zrozumiesz. Fajne to jest owszem, przyjemne również, ale jest po prostu głupie z punktu widzenia szczęścia w życiu. Nie ja tak twierdze ale badania społeczne i wyprzedzając twój komentarz, sam ich sobie poszukaj, masz google.
  • Odpowiedz
@timorex: gosciu, naucz sie jednego - "szczescie w zyciu" jest sprawa subiektywna. ktos moze byc szczesliwy napierdzielajac 12 godzin dziennie w gry komputerowe albo ukladajac puzzle. Twoje wyznaczniki szczescia nie sa wyznacznikami szczescia innych.
  • Odpowiedz
@abunasrallah: Twoje zdanie <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< zdanie socjologów. Chyba nie wiesz jak działa socjologia, to, że jest trochę wyjątków nie oznacza, że nie ma reguły. Zresztą kończę tą dyskusje, czas do domu.
  • Odpowiedz