Aktywne Wpisy
Polejmnie +370
Joanna Steinmann, polka. Przewoziła migrantów z Polski do Niemiec.
Jej syna skatowała na śmierć w parku grupa migrantów.
Poniżej zdjęcie Pani Joanny , a w komentarzu kolejne już po zdarzeniu.
Podobno dobro wraca,. Widocznie to co Pani Joanna robiła nie było dobre.
https://www.nius.de/articles/stark-fuer-ihren-toten-sohn-deutschlands-tapferste-mutter/ad93990a-db36-4e86-8851-3a42a1e4120b
Jej syna skatowała na śmierć w parku grupa migrantów.
Poniżej zdjęcie Pani Joanny , a w komentarzu kolejne już po zdarzeniu.
Podobno dobro wraca,. Widocznie to co Pani Joanna robiła nie było dobre.
https://www.nius.de/articles/stark-fuer-ihren-toten-sohn-deutschlands-tapferste-mutter/ad93990a-db36-4e86-8851-3a42a1e4120b
olya +50
10 lat temu można byłoby mnie nazwać lewaczką. Dziś moje poglądy polityczne i moja tolerancja nabrały obrotu o 180 stopni. Dojrzałam? Nie, ale nabrałam pewnego życiowego doświadczenia. Stałam się dużo bardziej konserwatywna w kwestiach LGBT, uchodźców oraz socjalu. Aktualnie doświadczyłam na swojej skórze paskudna, socjalną politykę Niemiec, która tłamsi tych uczciwie pracujących wspierając leniwych. W aktualnej spółdzielni mieszkaniowej mamy mieszkanie od 8 lat. Złożyliśmy wniosek o zmianę mieszkania, bo na 4 osoby
Żona kuzyna owego mireczka pracuje między innymi z dzieciakami uposledzonymi no i jest opiekunem takiego jednego. Pewnego dnia dzwoni do niej i rozwija się taki dialog:
D - on (od down hehe)
P- opiekunka
P: Słucham co się stało?
D: Musi pani jak najszybciej przyjechać złapałem skrzata
P: słucham? co Ty mowisz
D: No normalnie złapałem skrzata i mam go w łazience musi tu pani przyjechac nie wiem co robic
P:.... aha, ale spokojnie, wiesz, skrzaty to tak na prawdę nie istnieją i w ogóle..
D: ale ja na prawde mam skrzata zamknietego w lazience i próbuje wyjść
Skonsternowana Pani nie wiedziała co zrobić, chłopak się dobija, dzwoni, co tu robić. Zadzwoniła więc do szefa i opowiedziała o co chodzi, on też niezbyt wiedział co robić, ale wspólnie postanowili, żeby Pani pojechała tam sprawdzić o co chodzi. Tak też zrobiła.
Wchodząc do mieszkania zauważyła. że drzwi do toalety są zastawione szafką, tapczanem, a z toalety serio wydobywają się ludzkie dzwięki wołające o pomoc...
Zapytany dlaczego nie zadzwonił na policję odpowiedział:
Jak to usłyszałem, to sam stwierdziłem, że gdybym to przeczytał na wykopie to bym juz wklejał link z papieżem ' tak było ' ale na prawdę tak było XDD
#truestory #heheszki
- #!$%@? chopy, krasnoluda mam w domu i nie wiem co robić xD
- Dobra Pszemek, nie fazuj tak, naćpiałeś się guwniakami i masz eldorado w głowie
- Nie no #!$%@? chopy, pokaże wam, u mnie w mieszkaniu go schowałem, żeby nie #!$%@?ł
Jako że chopy nie miały co robić, poszli do mieszkania grzybiarza. Wchodzą, a tam rzeczywiście coś się #!$%@? dziwnego xD Szafa stoi na środku pokoju, wszystkie meble zastawiają szafę, a ze środka wydobywa się jakiś
Komentarz usunięty przez moderatora
@naganiaczherculesa: Tak.