Mirki z #xiaomi poleca ktoś jakiś serwis w Warszawie lub okolicach? Dziś mój MI4 chyba wyzionął ducha :( w sumie to dziwna sprawa, bo miałem z 15-20 % baterii, po jakiejś godzinie może dwóch patrze na telefon a on czarny jakby się rozładował. Niestety żadne ładowarka na niego nie działa. Podejrzewam że mogło paść gniazdo ładowania... równo miesiąc po gwarancji :D a tak lubiłem ten telefon i nic się nie działo nigdy (╯︵╰,)
@Norskee: próbowałem niestety. Od 3h telefon podłączony i nic się nie dzieje. Włącznik trzymałem i po minucie i też nic. Liczę, że po nocy się może coś zaświeci, ale nadzieja matką głupich...
@ptaaq: a wiesz co Ci naprawili? Bo może sam sobie to zrobię, bo z tego co widzę to mi4 ma dobry dostęp do wszystkich podzespołów, wystarczą śrubokręty małe i jazda :)
@pussyrider: Wiesz co nie wiem, czy po prostu nie podpiął jakoś telefonu do zewnętrznego zasilania. Wgrał nowy system i po sprawie. Bo nic nie było wymieniane.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link