Aktywne Wpisy
Vladimis +135
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
patryk-kabacinski-1 +259
Morderstwo na bezdomnym w okolicach Muzeum Morskiego w Rotterdamie
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
Na zgłoszenie incydentów macie 48h od czasu dodania tego wpisu.
#acleague
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
SEMI
-numer 92 stuknął mnie w tył na hamowaniu do T7 w R1 25:18
-numer 67 stuknął mnie w tył na hamowaniu do T1 w R2 21:40
R1:
7:23 Cooltys - uderzenie w tył - 8 pozycji w plecy
23:24 Erus - wyprzedzanie poza torem
23:30-23:34 - 3 klapsy od mati.ck, które doprowadziły do mojej największej tragedii:
23:36 tenbatonik - spycha mnie na betonowe opony - auto rozbite, nawet nie wiem ile pozycji w plecy + 8. kara za cięcie i DT i kolejne kilka pozycji w plecy
SEMI
- R1 10:30 mati-ck aka @matelusz1 wyprzedzanie poza torem, spychanie w opony
- R1 10:50 @surf powrót spoza toru prosto w bok mojego samochodu
- R2 9:00 @Daniel_S niebezpieczny powrót po spinie, jazda pod prąd prosto w przód mojego samochodu
SEMI
R1:
2:29: (101) @Plupi uderza mnie w prawy tył na T2. Wypadam poza tor. Tracę 3 pozycje.
2:39: (99) @mateusz-mazurek. Zaczynam hamować, bo (101) zaczyna hamować. 99 uderza mnie w lewy tył, tracę przyczepność i uderzam w (101). Wylatuję poza tor. Tracę 1 pozycję.
10:02: (99) @mateusz-mazurek. Uderza
R1:
20:39 Audi nr 686 uderza w moj tył po czym trace kilka sekund
R2:
2:11 Audi nr 112 uderza w mój tył po starcie po czym doznaje lekkich uszkodzen
2:11 - start wyścigu olbrzymi karambol w wyniku którego spadam na
SEMI:
R1: cq.wobo Uderzenie w bok- zbyt późne hamowanie (spin i spadek pozycji) - R1/L1/T1 - Czas: 2:15, podaję również link do YT z w/w sytuacją film
Komentarz usunięty przez autora
A co miałem wtedy zrobić? Przepychaliście się na środku toru więc was ominąłem poboczem. Nie mogłem za wiele zrobić bo wyjeżdżałem za zakrętu i jechałem dużo szybciej niż wy (23:21). Poza tym jechanie za wami było ryzykowne i już wtedy ktoś prawie zaliczył spina. No i na pewno nie dało mi to żadnej przewagi czasowej i w żaden sposób nie skróciłem toru jazdy.
@ACLeague @Miszelek Swoją
Nie było tam karambolu ani nic. skoro jechaliśmy wolniej, niż ty to miałeś dwie opcje, wyprzedzić na torze, albo zwolnić.
Co do fragmentu do @Miszelek to się zgadzam. TT całkiem dobrze wytrzymuje kontakty wiec takie przepychanki to powinno być RI
Nie, będę wlókł się za wami (sam nie wiem czy dałbym radę bezpiecznie wyhamować przed wami) i czekał aż ktoś dostanie spina i w niego wjadę bo nie będę w stanie wyhamować, albo spróbuje wyprzedzić i będę ryzykował że mnie zepchniecie z toru. Jazda za i przed wami
Ja tez z------m w R2 i scialem T4 przez pomyłkę ale oddałem wszystkie zdobyte