Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +3511
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to

kret17 +127

pytanie do osób, które były zdradzone przez partnerkę/partnera: co zmieniło się w was samych po zdradzie? wybaczyliście i nadal jesteście z tą osobą a może tylko wybaczyliście, ale dalsze bycie razem nie miało dla was sensu? co zmieniło w was, w waszym spojrzeniu na związki, na ludzi? czym się teraz kierujecie?
#niebieskiepaski
#rozowepaski
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Komentarz usunięty przez autora
Całość zdarzyła się kilka lat temu, ale przemyślenia wracają dosyć często (zwłaszcza gdy słyszę o zdradzie wśród znajomych itp.). I ogólnie słysząc o takiej
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
i jeszcze raz: XDDDDDDD
na swoje usprawiedliwienie mam tylko, że byłam młoda, głupia i zakochana jak nastolatka
Jak powtórzył to już się tak nie cackałam, na szczęście, uch, aż się wkurzyłam na wspomnienie tych błagań na kolanach, palącego się gruntu pod nogami i jego kolejnych kłamstw. Co się zmieniło? Nic :) To, że trafiłam na takiego nie znaczy, że każdy jest taki. Z wiekiem też nie jestem taka naiwna.
Komentarz usunięty przez autora
ale mam calkowicie przeryty mozg, co chwile to wraca bo okolicznosci wybitnie #!$%@?, bardzo nie polecam i obawiam sie ze nigdy sie do konca po tym nie wylecze, w zadne nowe relacje sie nie wchodze bo za wczesnie (7mies)
nawet sobie sprawy pewnie
No pewnie. Usuń multikonto stulejarzu, raport już poleciał.
Zaakceptował: dope
@szaman_aman:
*multikonto.
Zaakceptował: Zkropkao_Na