Aktywne Wpisy
koronawirus +1480
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
mateuszmozol +32
Organizuje wieczór kawalerski na 10 osób w Gdańsku.
Powiedzcie mi Miraski trójmiejskie i obeznane:
1. Okolice ul Długiej to jakieś centrum ? Dobra to lokalizacja wypadowo imprezowa ?
2. Znacie może jakieś miejsce gdzie 10 w miarę kulturalnych gości może przenocować dwie noce 11-13.08 ? Jakiś jeden apartament. Coś z klasą, odrobiną prywatności - gdyby befor okazał się głośniejszy niż myśleliśmy ?
Przepatrzone, a i nie odpowiada na pytanie nr 1. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Liczę na porady z pod lady... od tubylców, autochtonów że tak powiem
1. Tak. Tak.
2. Tubylców nie ma co pytać, bo autochtoni mają swoje domy i nie szlajają się po płatnych noclegowniach. Wołam @ryhu na pomoc.
Znalazłem już kilka wspaniałych ofert :
Apartament dla 10 osób - pokój 6 osobowy na ulicy xxxx + pokój 4 osobowy na ulicy yyyy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie poddaje się, może coś się uda znaleźć.
2. Dużo osób jak na jeden apartament( ͡° ʖ̯ ͡°) pewnie będziecie musieli znaleźć coś typu 4+6
Widziałam co prawda reklamy jakichś apartamentow ale w średniej okolicy, nie chcielibyście wracać w nocy, więc z fartem mirku