Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@selawi bo słuchając muzyki trzeba napawać się głosem, dźwiękami a nie myśleć co i z kim robi w łóżku, proste. Ich życie prywatne to ich sprawa, ja widzę genialnego wokalistę z takim powerem w głosie, że dech mi zapiera.
swoim odkrywaniu muzyki zatrzymał się w latach 90?Otóż słucha queenu

@QuantumMechanist: który skończył działalność twórczą w '91. ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak ktoś ma z Tobą rozmawiać argumentami, skoro sam jako argument podałeś jedynie "jest #!$%@?, elo"?
@Constantine: typie, ale właśnie o to chodzi - zatrzymał się w latach 90 = poznał trochę dadrocka up to 90s. Rok 91-99 to też lata 90. O zbiorach uczą w podstawówce, go figure. Właśnie dzięki tobie widać jakim mentalnym saguaro są ludzie sluchajacy queenu xd
@QuantumMechanist: to nadal nie zmienia faktu, że to nie jest zespół lat '90 (a raczej że to zdanie nie miało sensu) choćbyś stawał na uszach i robił mi tu dowody matematyczne bo Mercury umarł w dekadzie. Damn, z resztą co za różnica.
Anyway, dzięki za psychoanalizę i analizę gustu muzycznego po jednym poście dotyczącym DATY, rozmowa na poziomie po całości. Powaliłeś mnie argumentacją. Nawet słowa nie napisałam w obronie Queen, który
@QuantumMechanist:a ja Ci usiłuję wytłumaczyć, że większość wartościowego kontentu od tego zespołu to lata '70, szczyt popularności to '80 i dlatego zdanie z latami '90 nie miało dla mnie sensu. Czy istniał wtedy czy nie. Lata '90 w muzyce to kompletnie inna bajka i jak ktoś jest betonem, to w tą dekadę nawet często nie wchodzi. Eot, bo jałowa dyskusja.

ktoś z szerszym horyzontami muzycznymi nie kala swoich uszu tym zespołem
@Constantine: Ale czy ty rozumiesz, że "w swoim odkrywaniu muzyki zatrzymał się w latach 90" obejmuje też wcześniejsze lata? Serio zbiory takie trudne czy udajesz że nie rozumiesz? XD
1,5k płyt, ciekawe, dawaj link do swojego RYMa, posmiejemy się xD
@tei-nei: trudno może nie, w każdym razie to zdanie podkreśla tezę o poziomie intelektualnym fanów queen