Aktywne Wpisy
wykoPAKA +104
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +654
Oto mój stolik do #ps4 oraz #wii #nintendo
Wprowadzenie:
Mieszkam obecnie w domu różowej i jej rodzicami. Niedawno walczylismy z remontem czego skutkiem było usunięcie z pokoju komody, na której stał TV wraz z Wii i PS4. Wywalona zostala też szafa oraz stare biurko.
Zasadniczo różowa jest zwolennikiem minimalizu w pokoju, więc obecnie w pokoju mamy male biurko, szafe zabudowana na calą ściane, oraz łóżko. Tv 32'' wisi na ścianie wraz zklimatyzatorem.
Cały pokoj wymalowane jest na bialo, biurko tez białe i szafa - szok i niedowierzanie - tez biała . Normalnie jak w szpitalu xD
Powstal zatem problem - biurko za male bym mogł na lajcie trzymac chociaz jedna konsole... Zapytalem różowej czy zgodzilaby sie na mały stoliczek pod biurkiem, na którym bym mial konsole. Dodatkowo zorganizowałem sobie przestrzeń na pochowanie kabli oraz części controllerów.
Po zaprezentowaniu projektu różowa się zgodziła.
W następnych komentarzach pokaże Wam, krok po kroku, jak ten mebelek powstał.
#konsole #nintendo #wii #sony #ps4 #meble #remontujzwykopem #diy #zrobtosam
Przy okazji: #pochwalsietesciem xD
Montowałem całość przy pomocy zwykłyh wkrętów do drewna. Najgorsze było wstępne przewiercanie, w szczególności to, żeby otwory w miarę prosto były.
W tym celu zmatowiłem dwoma papierami ściernymi : 80 i 120. Po przejechaniu papierem ściernym wyglądało to tak:
Jako że w pokoju wszystko białe to nie moglem innego koloru jak biały użyć. 2-3 warstwy farby białej do drewna zrobiły swoje.
@Goofas:
ᶘᵒᴥᵒᶅ
Mother of god...