Wpis z mikrobloga

@snoopdogg_tg: Ja nawet za jedynkę się nie zabieram jeśli chodzi o platynowanie. Wbije tylko te złoto za zagranie Coco i cisnę w drugą część. Nie wyobrażam sobie zaliczenia Road to Nowhere, Slippery Climb, The High Road czy Fumbing in The Dark bez żadnego zgonu. Moja psychika by tego nie wytrzymała. Według PowerPyx platyna w jedynce jeśli chodzi o trudność to mocne 8/10, część 2 to 6,5 a trójka 4,5 i o
@jvl_90: Ogolnie gemy mam wszystkie, jakoś dalem rade bez zgonu te etapy przejsc, ale time triale to #!$%@? porazka. Lecialem High Road najszybciej jak potrafie, wg mnie praktycznie sie nie zatrzymywalem a do zlota brakuje mi i tak 15 sekund, no #!$%@? xD
@snoopdogg_tg: Nie można się zatrzymywać nawet na chwilę. Umiejętność biegania po linie też się przydaje ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie brakło mi marnych 2 setnych do platyny, ale już chyba nie będzie mi się chciało powtarzać :D
@snoopdogg_tg: W sumie w Road to Nowhere wystarczy jeden taki trick w momencie jak drugą świnię się mija. Ważna też żeby nie wskakiwać na pierwszego żółwia od koniec bo zabiera to czas a bez niego tez się da przeskoczyć nad dziurą.
@snoopdogg_tg: ci ludzie na tych topkach tam to jacyś mutanci chyba, nawet już nie zwracam na nich większej uwagi. Ja właśnie wbiłem platynę na tej drugiej mapce w ciemnościach i mogę spokojnie iść spać :D